Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Miło nam poinformować o współpracy jaką firma Setugo.pl podjęła z AutoPressel.com

Co to oznacza?

Użytkownicy GieldaTekstow.pl ktorzy są jednocześnie użytkownikami AutoPressel.com są zwolnieni z naszej prowizji 8%. Na przykładzie: wpłacasz na konto bankowe 100 zł netto aby zamówić teksty, informujesz nas o tym, że jesteś klientem AutoPressel.com, weryfikujemy to i dodajemy do Twojego konta na Gieldzie 8 zł netto. Promocja trwa do: 14.08.2014

Klienci Setugo.pl zamawiający treści przez SeoHurt.pl otrzymują 10% rabatu na wszystkie zamawiane treści (nie dotyczy GieldaTekstow.pl, promocje się nie łączą). Promocja trwa do odwołania. Kontakt do osoby odpowiedzialnej – kasia@setugo.pl

W mailingu z AutoPressel.pl poszła trochę błędna informacja na temat rabatu w Gieldzie Tekstow. Po weekendzie ma pójść dokladniejsza informacja + publikujemy tutaj dokładne info i w naszym wątku na forum o Gieldzie.

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Ja się nie powinienem wypowiadać, żeby nie było, że nie jestem obiektywny ale po 300 linkach zależnie od frazy albo mam strzał top10 / top20 albo nie ma nic. Już od dobrego roku nie miałem sytuacji na zasadzie 0 0 0 90 86 72 63 51 ..... 1 albo same zera albo 0 0 0 18 15 3.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności