Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiste że usuwane, idąc twoim tokiem rozumowania, ktoś daje 3 projekty puszcze po 300 postów, za 3 dni usuwa dodaje nowe strony, usunięcie projektu musi się wiązać z usunięciem linków.

A pkty wracają? Myślałem, że to działa bardziej na zasadzie precli, a tutaj widzę zasada w swlach

Punkty zwraca. System działa, linki się rozdają, nowe rozwiązania się piszą :) Narzędzie jak każde inne - uczestnicząc w systemie użytkownik otrzymuje dużą ilość linków z nieoflagowanych domen - co z nimi zrobi i czy zadziała ? to już zależy od użytkownika - jedni mówią, że Xrumer nie działa, inni, że wciąż jest ich narzęziem nr 1.

Na forum systemu w dziale z informacjami odnośnie sytemu przedstawiłem pomysł na dalszy rozwój - kolejne rozwiązanie, jakiego nie ma i nie było nigdzie :) Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nie zostają, opłata idzie na utrzymanie tych linków, oplata za serwery, domeny, utrzymanie oraz rozwój systemu, jeśli system będzie działał, to praktycznie na każdej frazie będzie się opłacało płacić 60zł miesięcznie.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Nie zostają, opłata idzie na utrzymanie tych linków, oplata za serwery, domeny, utrzymanie oraz rozwój systemu, jeśli system będzie działał, to praktycznie na każdej frazie będzie się opłacało płacić 60zł miesięcznie.
Jak na utrzymanie tych linków? Jak na utrzymani serwerów i domen? Przecież każdy sam kupuje serwer i domeny, które dodaje do systemu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Było mówione, że jak przestanie się płacić to linki zostaną, można poszukać wstecz w temacie, było to jakoś fajnie rozwiązane ale czy wprowadzone nie wiem

moim zdaniem powinny zostac jezeli przestane placic ale zostawie domeny dla systemu

Bo na razie nie czuję bym płacił za coś super :), sorry

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Linki zostają ale nie na zawsze, w sumie jeszcze tego nie ustatliliśmy. Myślę, że na miesiąc bez problemu. Dlaczego ?

1. To nie jest darmowy system, gdzie administrator bierze sobie 50% punktów i one idą na sprzedaż. System w ogóle nie zakłada sprzedaży punktów. Chcesz punkty ? dodajesz 1 domenę i masz za nią ok 300 linków. Czy to mało ? Sprawdźcie ile stałych linków dostaniecie w innym systemie, gdzie na dodatek na każdej podstronie jest 5 linków. W AP jest... nie mogę napisac publicznie ale jak patrzycie na swoje strony to wiecie :)

2. Założenie systemu było takie, że jest płatny, żeby zniechęcić do niego ludzi, którzy stawiają byle co, linkują byle jak, wchodzi, wylatuje, kolejna stronka - chodzi mi głównie o afiliacje. Ten system jest dla ludzi, którzy chcą pozycjonować porządne strony i nie mają "złego towarzystwa" w linkach. Tutaj nie zrozumcie mnie źle bo sam często zmieniam domeny, ale chodzi o to, że linkuję strony firmowe a nie afiliacyjne ze słabą treścią.

3. Użytkowaników w systemie jest mało, części nie przyjmujemy do systemu. To nie jest system dla każdego. W związku z tym domen będzie mało, serwerów również. Opłata za system to składki, za które kupujemy domeny, IP itp - to wszystko kosztuje a system wcale nie jest dla nas dochodowy. Reszty ze składek zostaje tyle, że możemy sobie 2 razy w miesiącu zamówić pizze i wypić po 3 piwa :)

I na koniec - po co więc system ? Sam potrzebowałem dobrego zaplecza ale takie ma jedną wadę - 500 domen linkuje np. do 200 tych samych stron - zbyt duże podobieństwo. Trzeba więc zróżnicować i wymieniać się z kimś zapleczem. Ale nie byle czym. Problem w tym, że nie było takowego systemu na rynku więc go stworzyłem :)

Teraz dajemy max punktów z góry bo możemy sobie na to pozwolić - sam wdrożyłem taką ilość domen do systeu, że mam tyle punktów, że nie mam co z nimi zrobić. Nie mogę ich wprowadzic do obrotu, żeby nie wywołać inflacji - więc oddałem je do "budżetu" systemu i dzięki temu mogliśmy rozdać max punktów każdemu bo rezerwy na operacje są ode mnie :)

Jak ktoś powie - marketing, bełkot, kłamię - proszę bardzo,nic na siłę :)

30 lipca dodałem jeden projekt, ustawiłem 30 przydzieleń dziennie, przydzielił 15 piersszego dnia i stoi w miejscu dalej. ID artykułu: 475. Czemu tak jest?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88 - napisz proszę na kontakt@autopresell.com

crossxx - niezbyt dużo i niewiele na stronę główną. Systematycznie ale powoli. Nabijanie BL i PR jak już wielokrotnie sprawdzałem nie ma sensu, szybki przyrost mocy i szybki koniec :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności