Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nadal nie kumam dlaczego mam płacić jak już nie będę chciał korzystać z systemu ale zostawię i przedłużę domeny, ale będę chciał obecne wpisy do swoich projektów zachować. Przecież ponoszę koszty - radzę to przemyśleć bo inaczej ludzie będą odchodzić z gorszym skutkiem - zabierając domeny. Mam tu na myśli sytuacje gdy skuteczność systemu jest wątpliwa.

Gdyby system był wypasiony w kosmos i super działał - ok mogę płacić.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ja nadal nie kumam dlaczego mam płacić jak już nie będę chciał korzystać z systemu ale zostawię i przedłużę domeny, ale będę chciał obecne wpisy do swoich projektów zachować. Przecież ponoszę koszty - radzę to przemyśleć bo inaczej ludzie będą odchodzić z gorszym skutkiem - zabierając domeny. Mam tu na myśli sytuacje gdy skuteczność systemu jest wątpliwa.

Gdyby system był wypasiony w kosmos i super działał - ok mogę płacić.

To jest nowy system. Każdy od czegoś zaczyna. W mojej opinii, nie pasuje, usuń swoje konto. Proste, a jakże dużo problemów i wyrwanych włosów Ci to zaoszczędzi.

Czy ktoś ma efekty, czy nie to już nie zależy od nas - wdrażamy templatki, domeny, serwery. Niech osoba niezadowolona z płacenia kupi sobie 800 domen, zatrudni programistę, zatrudni kodera do templatek, kupi serwery dedykowane, kupi seo hostingi, przeliczy koszt całościowy całego przedsięwzięcia. Wychodzi sporo ? W AP to samo ma od 49 zł miesięcznie netto. :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jak to jest obecnie? Jak nie opłacę abonamentu linki zostają, ale blokujecie po prostu panel i nie można niczego dodawać/edytować?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności