Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przez miesiąc tak, później usuwamy.

Trochę strzał w kolano. Bo powiedzmy ktoś włożył 100 domen do systemu, przestał opłacać i po 2 miesiąca usuwacie mu linki, więc on w odwecie odpina 100 domen, ludzie tracą setki , jak nie tysiące linków nagle. Zakładamy, że system się rozwinął i takich osób jest 50 i każda z nich włożyła 100 domen... Wahania linków będą zbyt duże, nie jest to dobre.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dlatego system jest nie dla każdego. Fajnie jest brać kasę od klientów co miesiąc, ale już źle zapłacić za korzystanie z systemu za ten sam okres. Zresztą nie wierzę że znajdzie się osoba, która wprowadzi w system 100 domen i po dwóch miesiącach stwierdzi że odchodzi "bo nie ma efektów".

Jeżeli chodzi o wywalenie 100 domen w krótkim czasie, wystarczy że chłopaki będą mieli 100 domen w "zapleczu" na które w ramach systemu zostaną przeniesione "całe strony". Co prawda zmieni się IP i adres, ale kontent zostanie ten sam, co google na pewno szybko wyłapie, w końcu nie każdy musi umieć robić 301 :)

No ale oczywiście że najfajniej by było dodać klientów, zrobić pozycje i przestać płacić :)

Zgadzam się z czarny, jak kogoś stać na włożenie do systemu 100 domen to i stać go na płacenie abonamentu w wysokości 60 pln miesięcznie, ciągle zapominacie, że to nie jest zwykly SWL. Popatrzcie za granicą ile kosztuje dostęp do 1000 stron, gdzie można link umieścić. Dla mnie jak na razie jedyną bolączką jest brak możliwości podlinkowania wpisów, ale miejmy nadzieję, że nadrobi się to ilością.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Dokładnie + disavow by zaraz szło :) Oczywiście można by zrobić system za darmo, wpuszczać każdego, linkować wszystko i sprzedawać punkty a później czytać jak co miesiąc wycięło komuś x stron, na których robił punkty na sprzedaż, tylko po co ? Takich systemów jest masa. Ten miał być inny.

Jak ktoś usunie z systemu 3, 5, 10 domen to żaden problem - my wdrażamy sami kolejne :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

@crossxx,

Generalnie, tak jak napisał intruder - disavow i dobranoc.

@intruder2600

Przewidujesz możliwość wdrożenia w systemie zaplecza również subdomen? Przydało by się trochę więcej możliwości dla swojego prywatnego kącika, wraz z możliwością podlinkowania

Ale mi tu o kasę nie chodzi, spoko, że system jest płatny, daję to może jakies perspektywy i mam nadzieje,ze będzie się rozwijać.

Ja po prostu z praktycznego punktu wiedzenia, będąc w branży dość długo, biorąc udział w różnych projektach tego typu i innych wiem jak jest.

ciągle zapominacie, że to nie jest zwykly SWL.

Podobnych projektów już trochę było, choćby Seodopalacz Jeża, więc to nie jest jakaś innowacja.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Przewidujesz możliwość wdrożenia w systemie zaplecza również subdomen? Przydało by się trochę więcej możliwości dla swojego prywatnego kącika, wraz z możliwością podlinkowania

Można dodawać co się chce do zaplecza :) Jeszcze - tutaj zapraszam na forum systemu - rozważam wprowadzenie kolejnych ciekawych stron do systemu - tam jest w jednym dziale informacja :)

Co do SeoDopalacza - tak - jakieś podobieństwo jest, jednak tutaj system został rozwiązany w podobny sposób z innych powodów - przede wszystkim mniejszej szansy na wykrycie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ale faktycznie nie odczuwacie działania systemu? tylko mi działa?

ja tam jestem w 100% zadowolony i cieszę się, że powstało coś takiego jak AP -

na 13 stron, które mam dodane do AP, dwie nie wykazują jakiejś pozytywnej poprawy - reszta w górę; większość które dodałem to strony tzw. zamrożone, których nie mogłem wcześniej niczym ruszyć;

jutro dodaję świeżą czystą stronę, którą będę - trochę dla testu - robił tylko AP; zobaczymy jaki będzie efekt?

pozdrawiam

U mnie się to tak przedstawia po 1 mc:

3 strony dodane, u 2 pozytywne efekty, 3 bez większych zmian, teraz testuje na 10 stronach, więc za jakiś czas się wypowiem, jest pozytywnie, ale liczę na więcej :) Pozdrawiam ciepło

Marzy mi się, aby w systemie było 10 000 domen wzwyż domen, różne skrypty itp. wtedy można by poczuć prawdziwą moc, różnicować anchory itp. zabawy by było co nie miara, teraz przy założeniu 10-30 % EM wychodzi tylko jakieś 100-300 linków

5 projektów 69 zł miesięcznie = 828 rocznie. Do tego dołożyć 15 .pl - 100-150 zł rocznie (system nie istnieje ponad rok ;) ).

Koszt domen nie umywa się do kosztu korzystania z systemu. Pokaż SWL w którym dzień (ok, 72h) w którym nie masz punktów - nie oznacza dnia utraty linków.

Domeny wrzucasz tylko i wyłącznie dla zróżnicowania danych domen i IP. Inaczej zamiast 69 zł byś miał 80 (i proporcjonalnie przy innych pakietach) i nic byś nie musiał wrzucać.

Proste i zrozumiałe?

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności