Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam mieszanie uczucia, system jak system :)

Za to po dołożeniu linków spadło na wszystko, a zlinkowane tylko 2 z 10 anchorów :(

Nie spadło od razu, tylko po pewnym czasie.

Ale 1 z 10 domen wyszła mi ładnie, na razie słabe punkty systemu to:

- tylko 333 ip

- mniej niż 1000 domen

- nowe domeny

Kiedy system będzie dobry?

- po 2 updacie (+/- 6 miesięcy)

- po 6-12 msc jak domeny będą wiekowe

- jak przekroczymy 2000 ip i 5000 domen, na to liczę i dokładam do systemu domenki :-)

Z podlinkowaniem się zgadzam w 100%, że jest za słabe, rozumiem powolne, ale bez przesady, przykładowo jedna z pierwszych domen dodanych do systemu(czysta była 0 linków), ahrefs pokazuje(czasami ahrefs nie miał być ukryty?) RD: 65, BL: 197, z 120 artykułów opublikowanych ledwie 40 w indeksie. To się nie dziwcie, że mocy nie ma, mała liczba prowadząca do domen w systemie linków, oznacza, że robot rzadko tam zagląda, a że linki ze śmieci pochodzą to i moc słabiutka.

Jeśli jeszcze dajecie po 10 linków dziennie/ 300 mc zanim się to zaindeksuje, to moc zobaczycie po 3-4 miesiącach.

Dobre podlinkowanie domen to klucz do sukcescu.

czasami ahrefs nie miał być ukryty?)

W Majesticu też widać linki każdej domeny, do tego Trust waha się między 1-2, więc troche lipa.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Właśnie sprawdziłem site strony, która ma najwięcej artykułów. Dodane są 102 artykuły, site wyświetla wynik 17.

EDIT:

Nie da się ocenić w tym momencie działania systemu. Jeżeli indeksacja jest tak wolna, to przypuszczam, że około 30-50 linków jest zaindexowanych na 300. Wypadałoby udostępnić linki członkom systemu, żeby mogli chociaż na własną rękę indeksować wpisy (wiem, że na własną rękę nie można podlinkować) pingami.

Podawałem już tools z którym po API system powinien się łączyć:

https://www.indexification.com/members/index.php - skoro nie można linkować własnych wpisów to dajcie chociaż po API parę toolsów, które można na własny koszt sobie zapiąć.

Skuteczność indexifactiona to 85% wszystkich zgłaszanych linków.

Nie ma rady, trzeba postawić na lepsze linkowanie w systemie, aby poprawić jego moc. Zgadzam się, że ujawnianie adresów na większą skale może doprowadzić do zgłaszania do disavow itp., dlatego też administratorzy systemu muszą coś zaproponować np. dopłata w jakiejś kwocie do abonamentu gwarantująca podlinkowanie wpisów, dzięki takiemu rozwiązaniu otrzymujemy większą moc, podlinkowanie np. w skali 1:20, czyli na 1 link z systemu 20 stron do niego linkuje, itp. to tylko przykład i każdy z użytkowników może wybrać, czyli płaci więcej otrzymuje podlinkowanie, płaci normalnie nie ma podlinkowania i nie może oczekiwać jakiś cudów.

Tego typu podlinkowanie może być tylko z korzyścią dla systemu, wszakże normalną rzeczą jest, że na jakiejś stronie jeden artykuł ma więcej linków od innego, a niektóre wcale.

Dodanie wszystkich wpisów do systemu indeksującego powinno być podstawą systemu, warto więc było by go połączyć z jakimś system indeksacji typu Instant Link Indexer

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

1. Ahrefs / MS pokaże linki stron w systemie, nie pokażą się na stronach linkowanych docelowo.
2. Eksport linków - zrobimy naradę i myślę, że się zgodzimy - jak nie ma wyjścia to nie ma :)

3. IP jest co najmniej 600, z czego 550 od nas, po prostu się źle pokazuje (poprawiamy).

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

1. Ahrefs / MS pokaże linki stron w systemie, nie pokażą się na stronach linkowanych docelowo.

2. Eksport linków - zrobimy naradę i myślę, że się zgodzimy - jak nie ma wyjścia to nie ma :)

Git, poprawi to znacząco moc systemu

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności