Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Osobiście bym wolał wyższy abonament, ale żeby intruder zajmował się podlinkowaniem. Ewentualnie można pomyśleć nad wewnętrznym systemem linkowania - ale wtedy będzie łatwiejszy do wychwycenia. Dawanie ludziom listy domen, to proszenie się o filtr i bany.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Też jestem przeciwnikiem udostępniania wszystkim lokalizacji.

1. Mimo przesiewu użytkowników nie wszystkim można ufać.

2. Dzień po udostępnieniu lokalizacji każdy precel będzie miał walniętego blasta a później będzie już tylko gorzej.

Niech jak najwięcej zostanie za kurtyną a nie będzie dane wszystkim na tacy.

Jakieś sensowniejsze linkowanie precli przez intrudera (nie mówię, że mocniejsze - ale może warto coś zmienić) + podłączenie jakiegoś sprawdzonego indeksatora ale po stronie intru.

Wszyscy wiemy, czym są teraz linkowane domeny ale wiara w to, że jak sobie sam walniesz w artykuły tym samym tylko razy x50 to na tym dużo zyskasz jest moim zdaniem naiwnością.

A co Ci w starym nie pasuje?

Poczytaj wątek co miało pojawić się w nowej wersji panelu.

//

Co wam z wpisów które nie są zaindeksowane? Tak się boicie, że wszyscy polecą blastami po swoich wpisach?

Wcześniej padały propozycję, że nie chodzi o to żeby każdy rezał swl czy blastem, wystarczy że do systemu zapnie się po API parę toolsów i każdy kto będzie chciał dopłaci, żeby móc z nich korzystać. Toolsy mogą być po stronie Intrudera, byle był jakiś wybór do dolinkowania.

Na razie zamiast na nowej wersji panelu lepiej skupić się na tym jak rozwiązać sprawę z podlinkowaniem bo jest bardzo licho.opcji jest parę do rozważenia każda ma swoje plusy i minusy, na pewno nie może pozostać tak jak do tej pory czyli domeny słabo podlinkowane, wpisy nie poiindeksowane.

Z ciekawostek powiem, że dałem na 1 domenę w systemie gotlink 5000 punktów aby się szybciej zaindeksowała, zapomniałem te punkty zdjąć, ale jest i efekt:

Artykułów opublikowanych 53, site: 50, czyli praktycznie każdy post w indeksie

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

@crossxx

a ja tak mam na domenach w systemie nie podlinkowanych niczym poza tym co dał intru

za łatwo wyciągasz wnioski. Wystąpienie jednocześnie A i B nie koniecznie oznacza, że B wynika z A.

To widać, że masz dobrze podlinkowane domeny, jak po tak małym podlinkowaniu 95 % wpisów w indeksie.

Jeśli uważasz, że podlinkowanie nie ma znaczenia to zrób sobie test, 2 domeny dodaj do tych samych katalogów, jednej wpisy podlinkuj, drugiej nie, i zobacz różnice

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności