Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszcie na maila w sprawie linków, które się nie pokazują. Spora część systemu publikuje arty bez linków ale nie jest to przypadek i nie powinny być zliczane jako linki do strony.

Kategoria afiliacje zostaje jak jest. Pisałem już wiele razy na ten temat. To jest najgorszy rodzaj strony, jaka istnieje - ktoś chce bezprawnie zarobić za plecami google - za takie coś kara śmierci :) Dlatego zbyt duże ryzyko mieszania tych stron z innymi.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kategoria afiliacje zostaje jak jest. ... ktoś chce bezprawnie zarobić za plecami google - za takie coś kara śmierci :)

A jak dodam AdSense'a dodatkowo :D ?

Wszyscy wtedy będą zadowoleni, każdy zarobi, Google tez :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Oho, sprawdziłem swoje linki, około 30% dostały anchor "priorytet: 30" lub "priorytet: 30" (takie definiowałem priorytety dla anchorow) zamiast definiowanych w artykule, czyli system sobie źle losuje anchory, nice

za to faktura przyszła wczoraj bez błędów

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

mmr88 - przecież każdy wie, że strona po wstawieniu AdSense wyleci z wyników błyskawicznie :D To działa tak:

traffic ze strony (ludzie wchodza na strone bezposrednio) --> adsense = ok
traffic z google google (ludzie znajduja strone w google) --> adsense = wylotka z wyników

Po co się dzielić, jak można pominąć pośrednika i sprzedawać reklamy bezpośrednio ? :D

Oho, sprawdziłem swoje linki, około 30% dostały anchor "priorytet: 30"

ravau - wystarczy napisać ticket. Jak wpisujesz w polu anchor "priorytet 30" to taki się rozda. Nie ma w tym nic dziwnego :)
11rprw5.jpg

Priorytet wpisujemy w polu priorytet, nie w polu anchory :)

A później będzie narzekanie, że nowy panel i nowe funkcjonalności nie wdrożone. Skasowanie postów, zachowanie ich ID i publikacja z powrotem do tych samych lokalizacji to kolejne 3h roboty.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Słuchajcie, system powinien być tak zrobiony by nie popełniać głupich błędów

@Intru z tego co pamiętam, wklejałem anchory tak jak kazał mi system - więc albo są niejednoznaczności albo jestem debilem, problem w tym, zenie mogę edytować projektów podczas rozdawania postów

dla tych co nie rozumieją - instrukcja systemu jest do bani i to potwierdzi kilka osób najmniej :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności