Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wcześniej byłem zwolennikiem podlinkowania, ale teraz co zobaczyłem jest na 99 % przekonany, że udostępnienie adresów zaszkodzi systemowi. Zamiast pomóc w w indeksacji wpisów zaszkodzi to w ten sposób, że w ogóle się nie będą indeksować. Mnie ten błąd kosztował kilkadziesiąt domen spalonych, także lepiej ukryć linki do wpisów. dodać jakiś system indeksujący i linkować tak jak to było wcześniej powolnie.

Druga sprawa, jaka domena wygląda na naturalnie linkowaną kiedy do jednej podstrony prowadzi więcej linków niż do strony głównej.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Też wolałbym aby linki do wpisów nie były pokazywane. Wiedząc, że są dostępne sprawdziłem jak idzie z indeksacją i mogłoby być lepiej (na poziomie 35%), ale z czasem wszystko powinno się poindeksować. Sam zresztą zająłem się indeksacją bez podlinkowania i mam teraz około 75% zaindeksowanych wpisów. Jak pomyśle o innych, którzy będą chcieli swoje wpisy podlinkować to może się okazać zabójcze dla całego systemu.

po raz kolejny sprawdziło się to, co o nas powiedział dawno temu (chyba) Bismarck: "dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą";

@intru

po co w ogóle wdajesz się w dyskusje, i po co ten cały koncert życzeń? - ja chcę to, ja chcę tamto, ten szablony, tamten panel (mi się poprzedni bardziej podobał * ), inny ch... wie co jeszcze??

i przez kilka/kilkanaście stron dyskutujesz z kilkoma - tymi samymi - userami?

nie podoba się to chyba każdy wie gdzie są drzwi?

a jednego to już zupełnie nie mogę zrozumieć - od początku główną ideą tego systemu było to, że jest tajny, a przynajmniej stara się być tajny na tyle, na ile to możliwe;

i ile zostało z tych założeń?

przyznam, że osobiście stanąłem z boku od momentu, w którym zapowiedziałeś, że będziesz odsłaniał karty, stron dodaję tylko tyle, żeby na moje projekty wystarczyło, i jak na razie chyba nie żałuję;

ja na początku nie wpuściłeś do systemu it_management z afiliacjami, to pomyślałem, że faktycznie jakaś nowa jakość się tworzy, ale teraz...???

*

jedyne czego mi faktycznie brakowało, to podglądu już odplaonego projektu

tak, a teraz będzie w wersji 0000000000000001

bo najważniejszy jest kolorowy panel, znaczniki html, zdjęcia, filmiki z youtube... ...i co jeszcze zostało? aha gołe du...y (żeby wyglądało naturalnie)

teraz jeszcze do GWT zaczęli podpinać... ...zaraz się znajdą tacy co będą DT wysyłać, żeby zdjąć filtr z zapleczówek; ech...

@konfidonfi po co te nerwy? System jest dla użytkowników i dobrze, że się zmienia, a nie stoi w miejscu, jak tak Ci on nie pasuje to droga wolna nikt na siłe w nim nie trzyma. Zrób własny system, kup 1000 domen. Trzeba się cieszyć, że ludzie coś testują i dzielą się z tym na forum, bo niestety ostatnio to mega rzadkość.

teraz jeszcze do GWT zaczęli podpinać... .

Czytaj uważniej do GWT domena zapięta była w systemie "prywatne zaplecze" a nie systemowa.

Ale grunt to ponarzekać jaki to Intruder zły, zapraszam parę postów wcześniej nie 1 ani nie 2 osoby chciały listę linków aby wrzucać do indeksera.

Jak Intruder zapnie indexsery po api to można schować linki od początku był taki plan, a jak ktoś jedzie xrumerem na pałę czy swlem to bana mu i po sprawie.

Nadal jednak uważam, że nikt tak nie zrobił - chyba że debil.

teraz jeszcze do GWT zaczęli podpinać... .

Czytaj uważniej do GWT domena zapięta była w systemie "prywatne zaplecze" a nie systemowa.

Gwoli scisłości to nawet nie prywatne zaplecze w autopresslu, a swoje własne, więc to, że podzieliłem się moimi wnioskami na publicznym forum to tylko moja dobra wola.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Hmm raz tak, raz nie, ogólnie dostosowujemy system do potrzeb potrzeb uzytkowników, pojawiło sie na prawdę wiele cennych wskazówek jak go lepszyć. Ja nigdy nie podlinkowywaem żadnych wpisów / linków i dobrze na tym zawsze wychodzę. Dzisiaj zrobimy naradę co z tym fantem zrobić :)

ps.

Od początku było mówione, że trzeba spiąć to z 2-3 indekserami i problem rozwiązany.

Ja tam nie narzekam wrzuciłem do indexera i większość się zaindeksowała ale jak ktoś nawala na pałę xrumerem, to powinni go zbanować w systemie i już :)

Done :) API podpięte, już śmiga ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Intru to jeszcze powiedz jakie API zapięliście :-), ktorych indexerów.

Bo puszczanie kilka razy tego samego w ciągu 24h to i tak nie da lepszego efektu :)

Ps. A czy rozważacie opcję aby dodać info odnośnie site: ?

Fajnie jakby obok pola opublikowane artykuły pojawiła się opcja: zaindeksowane artykuły.

Wystarczy sumować liczby z zapytania site: dla domeny i zrobić total, żeby nie marnować proxy wystarczy takie coś robić raz na 3 albo 7 dni (np. w każdy poniedziałek).

To będzie przynajmniej orientacyjnie wiadomo jak zmienia się index i wówczas będzie można myśleć,podpowiadać doradzać jaki tools jeszcze zapiąć (nie wiem jak inni ale ja testuje dziesiątki różnych softów prywatnie i chętnie się podzielę info tymi które działają na potrzeby systemu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności