Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli chcesz edytować obecne anchory, tak. Musisz usunąć artykuł, a następnie ponownie go dodać (o ile administracja pozwoli), lub dodać nowy artykuł z nowym rozkładem anchorów. Jeżeli jednak możesz zostawić artykuł, to możesz również dodać kolejne artykuły z dodaniem nowych anchorów, żeby jednym słowem zróżnicować rozkład. Ja przy jednym kliencie niestety musiałem usunąć artykuł, ponieważ waliłem 70% EM. Teraz już wszystko zmienione. Do innego klienta dodałem po prostu nowy artykuł do zróżnicowania anchorów.

Rozjaśniłem trochę? :)

nie podlinkowania, bo chyba nikt nie był na tyle głupi ;) - przypominam że w systemie są same poważne osoby (prawda Intruder? :> ).

Sprawdziłem 20 domen dodanych do systemu ogólnie po za linkami Intrudera nie widzę aby wpisy, które się na nich publikują były czymś linkowane.

Po prostu Google nie jest głupie, ja korzystam sobie z prywatnej sieci blogów i przez ostatnie 3 lata może 20 banów poszło na kilka tysięcy domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności