Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Za podlinkowanie nie leci od razu ban, tylko się domena gorzej indeksuje, zaważył inny czynnik, może ktoś życzyliwy zgłosił, w każdym bądź razie udostępnianie miejscówek było najgorszym posunięciem systemu, ale na szczęście jest już naprawiony

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poszło trochę banów - być może efekt indexera.

Pewnie zauważyliście, że ubyło 200 domen - don't worry - zapomniałem przedłużyć hosting, do jutra się wszystko przeliczy i się poprawi :)

ps, mówiłem - nie podlinkowujemy - zostawcie to nam, wtedy nic się nie działo ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

u mnie 3 domeny dostały bana. Żeby nie było ja ich nie linkowałem:) Jutro dodam nowe domeny, a te zbanowane usunę. Pytanie odnośnie jakie domeny dodawać bo dodałem kilka funkcjonalnych i .pl, a patrząc jakiś czas temu na linki to większość linków jest z domen regionalnych. Jeśli system i tak będzie przydzielał znaczną cześć takich linków to patrząc z mojej strony i na przyszłe koszty lepiej nie kupować domen .pl tylko same regionalne, bo i tak tylko z takich dostaję linki. Chyba, że znaczna część stron jest regionalnych?

Miałem kilka pytań na forum systemu, ale odpowiedzi nie dostałem więc tutaj zapytam czy taka funkcjonalność jest możliwa:

- więcej artykułów bez linków

- kilka aartykułów z linkami do google, wikipedii itp.

- filmy youtube w artykułach.

Jestem pewien, ze zawinil indexer. Wczesniej wszystko bylo ok. Indexer wylaczony (swoja droga fajne narzedzie do depozycjobowania).

System rozdziela linki tak, ze za pl daje pl a jak tych btakmie regionalne ale w wiekszej ilosci niz pl.

Po tej akcji zwiekszymy ilosc art. Bez linkow. Niestety kosztem linkow do pozycjonowanych stron bo limitu postow nie zwiekszymy.

Jestem pewien, ze zawinil indexer. Wczesniej wszystko bylo ok. Indexer wylaczony (swoja droga fajne narzedzie do depozycjobowania).

System rozdziela linki tak, ze za pl daje pl a jak tych btakmie regionalne ale w wiekszej ilosci niz pl.

Po tej akcji zwiekszymy ilosc art.ez linkow. Niestety kosztem linkow do pozycjonowanych stron bo limitu postow nie zwiekszymy.

Po tej akcji zwiekszymy ilosc art. Bez linkow. Niestety kosztem linkow do pozycjonowanych stron bo limitu postow nie zwiekszymy.

Po tej akcji zwiekszymy ilosc art.ez linkow. Niestety kosztem linkow do pozycjonowanych stron bo limitu postow nie zwiekszymy.

Mi akurat pasuje, że będzie to kosztem pozycjonowanych stron, ale to jest moje osobiste zdanie:) A jaki to indexer z ciekawości?

Intruder a mówiłem żebyś powiedział czego używasz. Testowałem wszystkie na wszystkich rynkach, zgłaszam setki tysięcy wpisów i nigdy za indexera nie dostałem bana.

System dla ludzi podziel się co robisz, żeby na przyszłość nie było banów ;) - ps. może być na priv przecież piliśmy piwo :palacz:

Ale indeksowałeś wpisy na swoich domenach czy na obcych?

Bo ja przejechałem sklep około 700 stron indekserem zachodnim, który w gsa ma najlepsze efekty nie robiąc rekamy i domena do wymiany.

Może intruder za bardzo krzyczy na google i Mat w przerwie wakacyjnej zarejestrowal się do sytemu?

Trzeba zrobić dochodzenie, Macierewicz powiedział, że się tym zajmie :D A tak poważnie - pierwszy raz się z czymś takim spotykam, trzeba sprawdzić. Indexer działał automatycznie, być może za ostro.

Proponowałbym wywalić z systemu baranów którzy napierd***ali na wpisy z dedeims'ow i innego chińskiego chłamu.

A i tak mi sie przypomniało - sprawdzane miały być serwisy linkowane - a widze mase gównianych stron ktore same sie proszą o bana

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności