Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Powaznie to biznes potrzebuje ciszy.

Jeśli system działał bez indeksowania to nie należało go wprowadzać. Czyli skucha dla starszych zonk.

Wszytkie narzędzia wspomagające wzrost pozycji będą zwiększać ryzyko.

Nie uzywamy komendy site, a walimy indexerem komercyjnym (tak myśle), który służy do indeksowania wiadomo wszytkiego od pożyczek po dziewczyny.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up Nie rozumiem, czemu wszyscy (łącznie z Intruderem) piszą aktywnie na PiO, a na forum systemu cisza... Co do indexera, to raczej bym go nie podejrzewał. Osobiście zauważyłem wręcz poprawę działania systemu po jego uruchomieniu.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

ShRon - racja. Przeanalizowaliśmy, wyciągnęliśmy wnioski info jest tutaj: https://autopresell.com/client/index.php?m=forum&action=viewtopic&id=57

Prośba - nie piszcie o tym co jest na naszym forum publicznie (tutaj). Jak widać żartów nie ma - wystarczy jeden "życzliwy", lub "spec" od linkowania i efekty widać po kilku dniach.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

U mnie większość banów, nic nie linkowałem, ale zwracałem uwagę już dawno na forum wew. że linkujecie (autopresell) chłamem - wtedy wyleciały 2 domeny. Miotacie się cały czas w założeniach, raz pokazujecie linki raz nie, dopinacie indexer, odpinacie i tak w kółko, miały być dobre strony w systemie są jakieś szajsy, powodzenia, ja jestem zniesmaczony.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

^To wątek poświęcony systemowi, dlaczego nie można tu niby pisać o systemie? Jeżeli miałby być to tylko wątek ogłoszeniowy to czemu nie jest w odpowiednim dziale i nie jest zamknięty? Dlaczego potencjalni klienci mają nie wiedzieć, że system spotkała fala banów?

Do przyszłych, potencjalnych użytkowników nie poszedł.

Bo nie spamujemy (nie do wiary, że ja to napisałem) :)

Ja sobie zdaję z tego sprawę, że ktoś może czuś się zniesmaczony banami ale tam gdzie system tam i bany. Było fajnie do czasu, aż postanowiłem wprowadzić trochę demokracji - przyznaje to był błąd. Teraz będa czasy surowej tyranii bo to się sprawdza :)

Wiekszość informacji było w naszym mailu, publicznie napiszę tak:

- jest bardziej surowo

- będzie jeszcze bardziej surowo

- będzie jeszcze, jeszcze bardziej surowo :)

Artykuły typu "onegdaj iżeli serwis pralek Wąchock zajechał strumieniem nagłego" szkoda nawet dodawać a i to za mało bo po zakończeniu tego co robimy te artykuły będzie można czytać i nawet cos fajnego się z nich nauczyć. Ale niestety - tym bardziej surowe będa wymagania dotyczące treści.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Panowie nie o treść tutaj chodzi bo może i to być generowany bełkot, jak ktoś będzie chciał to i tak zbanuje te domeny, bo bądźmy szczerzy strony nic nie wnoszą. Daliście linki na tacy to ktoś się tym zajął proste, podobna sytuacja była kiedyś w statlinku od czasu ukrycia linków ilość banów zmalała bardzo.

A informacje o czystych spamach dostawałem też na domenach co nie było żadnego linku wychodzącego i teksty ładne. Życie z Google :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności