Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno zrobimy taką opcję, żeby zamrozić konto. Co do banów - to jest normalne - jest system, google nie zarabia, google nie zarabia - leci ban. Google zarabia dalej. Trzeba wstawiac kolejne domeny a nie czekać nie wiem na co ;) Chyba większość z nas siedzi w SEO nie od dziś i wie, że bany lecą.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety mrozy psują biznes internetowy w ostatnich czasach, zauważyć to można zarówno w swl mniejszy popyt na punkty itd. Wcześniej każdy był zadowolony, a teraz tylko ci co siedzą w topach od 4 miesięcy, niestety na pio nie liczni mają jaja, żeby przyznać że są mrozy inni, albo twierdzą, że po prostu wolniej wchodzi (no tak jak strona wchodzi 5 mc to nie ma mrozów), jest to ich oczywista polityka, napiszą, że są mrozy to automatycznie stracą klientów, bo kto się do nich zgłosi skoro twierdzą, że są mrozy.

Na chwilę obecną system nie ma szans przebicia bo praktycznie nic nie działa, pozostaje czekać na aktualizacje pingwina i odmrożenie wyników

Według mnie dalej nie macie czynnika, mimo tylu zabezpieczeń że bany w ogóle idą. Bo jeśli ledwo dodane strony, ledwo lub w ogóle nie podlinkowane dostają bany. To po czymś Google rozpoznaje że to fejki. I czym system będzie większy (mocniejszy) to bany będą jeszcze szybsze i na większą skalę. I tak na prawdę póki się na to nie wpadnie co to, to system nigdy nie wyjdzie na prostą. Choć mu oczywiście życzę.

Według mnie dalej nie macie czynnika, mimo tylu zabezpieczeń że bany w ogóle idą. Bo jeśli ledwo dodane strony, ledwo lub w ogóle nie podlinkowane dostają bany. To po czymś Google rozpoznaje że to fejki.

Oczywiście - ten czynnik się nazywa ręczna moderacja. Tego nikt nie przeskoczy. Szczęście tylko takie, że cech wspólnych jest bardzo mało, dzięki czemu lecą bany na niewielkie ilości stron względem całości. Jakby się postarali mogliby wyciąć wszystko. Nie od dzisiaj wiadomo, że moderacja ręczna siedzi w Irlandii i ostatnie IP w logach przed banem jest właśnie z tego miejsca (tzw zwane IP śmierci).

Leci ban ? Kolejna domena i tyle a nie smutek, że zbanowało a domen nie przybywa. Przecież się już nie odbanują :) Google ma prosty mechanizm, w którym ręczny moderator przegląda nowo powstałe strony, ręcznie odklikuje te podejrzane. Rozpoznaje w ciągu 1-3 sekund i klika. Nawet google udostępnia podgląd ostatnio zbanowanych przez moderację stron. Również nie ma w tym nic dziwnego.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

kurde, jak czytam wasze posty, to ja chyba używam innego systemu...?

no cóż, nie chcę kolejny raz zachwalać systemu, bo zaraz się dowiem, że jestem opłacanym klakierem od zachwalania, ale nie mogę uwierzyć, że u was tak cienko...

no chyba, że to taki celowy czarny pr, żeby za bardzo nie przechwalać i nie zapeszać, i przy okazji nie wkur... białych total commanderów, od których wystarczy jeden email do Johna M. i po systemie zostanie siwy dym... :)

@konfidonfi: jaki masz stosunek anchorów i brandu? Ile artykułów na frazę, no i jaka trudność fraz?

@intruder2600: dobrze, że uruchamiacie testowo indeksowanie. Myślę, że to wzmocni system.

Obecnie domen nie przybywa, bo system jest mało efektywny. Jeżeli by zaczęło coś się ruszać, to sam bym dodał kolejne domeny.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

@d4b: jak masz problem z tekstami, to pisz pw. Nie jest super tanio, ale porządnie i z FV.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności