Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Piszę nowy post, żeby mieć pewność, że odczytają go administratorzy SWL ;)

Czy nie ma czasami problemu obecnie z tytułami artykułów? Synonimizowany tytuł widzi mi jako zwykły ciąg słów i zlicza wszystkie słowa/wyrazy, nie ważne, czy to są synonimy. Nie mogę dodać przez to tytułu. Pierwszy raz spotykam się z tym błędem.

Hmm dziwne, podeślesz przykłady na PM ? Albo ticket, zerkniemy.

Z informacji parafialnych - obrazki gotowe, będzie można wstawiać nawet kilka na raz, wszystko (rozmiar, nawet kadr, alty, rozszerzenie itp itd) będą inne dla każdego jednego rozdanego posta ;) Wiąże się to z tym, że dzisiaj musimy zupdatetować wszystkie strony.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Każdy użytkownik wgrywa i grupuje obrazki - system wybiera jeden obrazek z grupy, zmienia rozmiar, kadruje itp i wstawia. Dodatkowo możemy linkowac za pomocą obrazka.

Po wdrożeniu tego rozwiązania bierzemy się za:

- Dodanie oprócz naszego cms-a jeszcze Wordpress, Joomla, Drupal - będziemy można wymieniać się linkami publicznie oraz stawiać zaplecza za pomocą tych 4 systemów (jak kto chce, jak kto woli).
- System wewnętrzny: będzie działał inaczej niż planowaiśmy - uprościmy go (z punktu widzenia usera) do wymiany linkami między zapleczami użytkowników (dam Ci z mojego zaplecza np 10 artów wzamian za 10 artów z Twojego). To będzie połączone z bazą ogłoszeń, gdzie użytkownik okresla (jeśli chce) jakie ma zaplecze i co oczekuje w zamian. Drugi sposób jest niepubliczny, czyli użytkownicy wymieniają się sami, bez wiedzy innych.

Kiedy opcja ze zdjęciami będzie działać? (albo już działa, a ja jej nie widzę)

Czy dodanie innych cmsów nie spowoduje, że system będzie bardziej wykrywalny?

Przy dodaniu innych cmsów zrobicie możliwość dodania projektu bez linka z dowolną ilością artykułów? Teraz działa to tak:

100 stron zaplecza - dodaje 3 artykuły np. po 50 przydzieleń. Dodaje losowy artykuł do 100 i się zatrzymuje. Najlepiej by było gdyby był np. jeden projekt dla każdej grupy z artykułami bez linka i można było dodawać nieograniczoną ilość artykułów.

Update cmsa przeszedł pomyślnie. Zdjęcia powinny być w pełni funkcjonalne w poniedziałek / wtorek. Jeszcze testujemy. System nie będzie bardziej wykrywalny - jak będzie trochę tego, trochę tamtgo zróżnicowanie będzie jeszcze większe :)

W systemie zaplecza zdejmiemy limity na rozdanie artów.

Jeśli będzie więcej stron z waszym cmsem niż z resztą to w sumie jest to niezły pomysł. Tylko aby można było dodawać nowe strony, bo wordpressów z filtrami jest teraz pełno. Do systemu prywatnego jest to świetne rozwiązanie. Czekam więc na poniedziałek-wtorek bo z chęcią zmodyfikowałbym swoje projekty tak aby kilka linków było także z obrazków, a i strony z obrazkami wyglądają bardziej naturalnie.

czy nie wysypało wam domen zapleczowych? u mnie jakieś 10 ma obecnie status "TESTUJ" a po wejściu na stronę wyświetla się HELLO WORLD :)

dotyczy to starszych domen, tych dodanych jako pierwsze, jeszcze w czerwcu;

miały najwięcej podstron, a tym samym najwięcej rozdanych artykułów i co z nimi, poleciały w kosmos?

system zwraca mi też punkty, więc podejrzewam, że u innych userów jest to samo - zresetowanie zapleczówki, usunięcie artykułu, i zwrot punktów za publikację

no chyba, że to chwilowe, związane z updetem - ale i tak powinno być wcześniej jakieś info :)

pozdrawiam

EDIT:DOSTAŁEM INFO, ŻE TO UPDATE i WSZYSTKO BĘDZIE PRZYWRÓCONE - ALARM ODWOŁANY :)

trochę mnie zmyliło to, co intruder napisał dwa posty wyżej - że update PRZESZEDŁ pomyślnie, a wychodzi na to, że przechodzi, ale jeszcze nie przeszedł :)

U mnie też w panelu pojawiły się zegarki przy starszych domenach. Strony jednak stoją, na jednej zmieniła się skórka na ładniejszą. Parę punktów również przybyło.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

722 Domen w systemie

317 Zaindeksowanych domen

Znowu jakaś fala banów przeszła? Patrząc na swoje domeny dodane do systemu w czerwcu czy w lipcu site w okolicach 20-30 a artykułów pełno, czyli słabiutko. Co do mocy, to ja na razie pasuje na 10 domen dodanych (nowe i stare) na żadnej nie zauważyłem mocy :( i niech ktoś napisze, że nie ma mrozów.

na dane w panelu nie zwracajcie uwagi - to wszytko przez update; wszystko ma wrócić do normy;

EDIT:

ten update, to długo jeszcze potrwa? a raczej czy puste domeny (tylko z przywitaniem Hello World) będą jeszcze długo tak wisiały bez treści? u mnie np. serwisy 1385 czy 1386 (i jeszcze parę innych);

wiszą puste już od wczoraj, a właściwie to nie wiem od kiedy, bo wczoraj dopiero zauważyłem, że się wysypały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności