Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Tak najprościej - chciałbym powiedzmy linkować w autopresell jedną stronę.

Aby to zrobić poza zakupem pakietu muszę:

- dodać min. 3 domeny? (Wy zapełniacie treścią domeny?) Za jedną dodaną otrzymuję 300 linków na różnych domenach?

- dodać artykuły, które będą dodawane z linkiem do mojej strony na innych "zapleczach" dodanych do systemu? Ile minimum muszę dodaćtych artykułów? Ile maksymalnie?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie tak. Ok 300 linków linków za jedną domenę. 3 domeny = ok. 900 linków. Do tego publikacja artykułu z linkiem - każdy art rozdawany jest na x domenach, później trzeba dodać kolejny artykuł. Pełne dane są w instrukcji :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

pokazujesz stronę, patrzę w linki - xrumer, gsa, frazy typu "chwilówki" - przed zatwierdzeniem piszę o tym, że taką stronę możesz linkować jedynie systemem zaplecza i nie zostanie wpuszczona między inne strony. W ten sposób unikamy sytuacji, gdzie ktoś rejestruje się, płaci, pisze artykuł, patrzymy, odsyłamy wpłatę i dziękujemy i jest rozczarowanie

Ale w przypadku gdy chcę pozycjonować kilka stron to to pole nie ma sensu, chyba, że dla każdej pozycjonowanej strony jest oddzielna rejestracja, co też mija się z celem, albo ja tego nie rozumiem

Domena właściciela pozwala zobaczyć, czy mamy do czynienia z kimś mile widzianym w systemie, czy też nie :D Aczkolwiek dawanie innej domeny podczas rejestracji a innej w artykule też nic nie da bo to jest sprawdzane również dokładnie.

Właśnie, jak będziecie sobie radzić w użytkownikami, którzy będą wkładać np. 100 domen, a po roku nie przedłużać, tylko wkładać kolejne 100. Zakup nowych domen jest około 4 razy tańszy niż ich przedłużenie, więc korzyści z przedłużenia powinny być mnożone * 4.

Aż tak nie są mnożone, zobaczymy z czasem. Żeby dostać 4x więcej punktów trzeba będzie opublikować 4x więcej postów, wyjdzie z czasem. System możemy dowolnie modyfikować na bieżąco - to było jego głównym założeniem. Jeżeli ktoś straci linka bo domena wygasła i tak od razu dostaje kolejnego w zamian.

Ja chciałbym od siebie pogratulować startu systemu. Śledziłem Twoją stopkę intruder już od dłuższego czasu czekając na jego start. Akurat pech chciał, że nie mam teraz czasu poczytać wszystkiego ale zacząłem czytać opis systemu do którego podałeś linka i już mi się zaczyna podobać.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Będę testować na dniach i wrzucę trochę domen, zobaczymy co z tego będzie.

Nie wiem czemu nikt o tym nie wspomniał, albo ja przeoczyłem, ale wiele informacji oraz forum z dodatkowym FAQ znajduje się na stronie dopiero to założeniu konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności