Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko się robi samo :) Nawet plugin się sam instaluje ale pod jednym warunkiem - odpowiednie prawa plików. jeśli WordPress ma źle ustawione prawa plików nie da sie wgrać ani pluginów ani templat bezpośrednio z panelu. Wtedy panel WP rosi o podanie ftp a tego nie wymagamy ud użytkowników, byłoby to mało bezpieczne rozwiązanie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już chodzi logowanie. Czy system działa? Ja testuję. Dla dwóch sklepów (domeny mają powyżej 5 lat), które są pozycjonowane nie tylko AP, ale także własnym zapleczem system spisuje się bardzo dobrze. Mam jeszcze dwie w miarę świeże strony (pół roku), linkowane tylko AP i pozycje idą w górę, ale za wcześnie coś pisać. Dla mnie osobiście warto:) Ja czekam na system pod rynek angielski/USA. Podobno jest w planach.

Myślę, że wersja en za miesiąc będzie online.

Z ogłoszeń parafialnych - główny engine systemu stał na OVH, niestety mieliśmy tam też samą stronę firmowa godmodehost.com. Ostatnio zainteresowała się nami organizacja terrorystyczna o nazwie spamhaus, która regularnie utrudnia nam życie, za ich sprawą OVH "wyprosiło" nas ze swojej serwerowni :D Przenieśliśmy AutoPresell na inny dedykowany serwer, jednak jeszcze walczymy z configami (było masę dodatków, bibliotek, ustawień itp), efektem czego są drobne bugi, na przykład co jakiś czas nie autoryzuje proxy srawdzające indeksację, rozłącza w trakcie rozdawania postów itp. We're on it :)

Zazwyczaj ok 1-3 dni ale teraz walczymy z problemami technicznymi, mam nadzieję, że już rozwiązane. Pozostaje ostatni - mogą nie dochozić od nas maile. Jeżeli ktoś pisał ticket i nie dostał odpowiedzi to na pewno była wysłana, wtedy PM proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności