Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Do indeksacji leca domeny oznaczone, jako sprawne, jak jest błąd komunikacji system indeksacji ich nie widzi. Na niektórych hostingach teraz blokuje połączenie stąd błąd komunikacji, to wynika z działań terrorystów ze spamhaus, jesteśmy w trakcie zmiany hostingu, dzisiaj jeszcze będzie przeniesiony.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co oznacza debet na koncie? Jak to rozumować

Punkty: 10719

Debet: 6500

Jeżeli jest błąd komunikacji domeny lub po prostu ban tworzy się debet za stracone punkty. Były problemy z komunikacją, ale przenieśliśmy na inny hosting, ostatnio ponad 300 domen nie mogło się połączyć, już teraz wg logów jest ok. Nie powinno być już takich problemów.

Jak tam skuteczność systemu? może dać ktoś przykłady fraz jakie udało się nim wbić do top 10. ;>

Jakby ktoś tutaj wrzucił przykład automatycznie przestałby być użytkownikime systemu :D

Co oznacza debet na koncie? Jak to rozumować

Punkty: 10719

Debet: 6500

Jeżeli jest błąd komunikacji domeny lub po prostu ban tworzy się debet za stracone punkty. Były problemy z komunikacją, ale przenieśliśmy na inny hosting, ostatnio ponad 300 domen nie mogło się połączyć, już teraz wg logów jest ok. Nie powinno być już takich problemów.

Nadal nie rozumiem, czy to oznacza, że muszę dodać nowe zasoby bo brakło punktów? Bo niby są punkty, ale czy to są całościowe punkty za dodane domeny, czy pozostałe punkty jakie zostały na koncie

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

To wygląda tak:

- punkty to aktywne punkty

- debet to stracone punkty

Nie zabieramy punktów od razu, bo szkoda blokować możliwośc rozdawania nowych postów, natomiast debet trzeba spłacić nowymi domenami (lub naprawdą obecnych jak się nie komunikują), wtedy debet znika. W przypadku braku nowych (lub naprawionych) domen punkty zaczynają schodzić na naprawdę debetu, czyli punktów zacznie ubywać, debet zacznie maleć.

Czyli muszę dołożyć domen? Żeby dalej przydzielało liniki

Tak, dokładnie.

Copywriter: kontakt@in-kontekst.pl - nie, nie mamy z nimi żadnej umowy za polecenie. Nie, nie zgarniamy 20 zł prowizji miesięcznie, za które balujemy cały weekend :)

Miałem do czynienia z różnymi copywriterami, jeden z nich oddał artykuł po (to nie żart) 7 miesiącach i jeszcze zapytał, czy mógłbym mu zaproponować etat, padłem. In Kontekst mogę polecić z czystym sumieniem.

Wreszcie wczoraj mi się pierwsza domena zaindeksowała i mogłem zacząć testowanie :)

Generalnie system wygląda mega obiecująco i jestem do niego bardzo entuzjastycznie nastawiony.

Moja pierwsza uwaga - fajnie by było, gdyby przy rozkładzie anchorów jeszcze była informacja, na jaką podstronę była linkowana dana fraza. Jak np. jednej w grupie mam kilka podstron i kilka anchorów typu "kliknij", "więcej", to potem nie wiem, co zostało podlinkowane, a co nie.

Jak ktoś już o tym pisał to przepraszam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności