Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Do przemyślenia i wprowadzenia. Co do samego kasowania - artykuły są kasowane a punkty zwracane, trwa to ok 48h. Gorzej w sytuacji, gdzie jakaś domena nie komunikuje się z systemem, wtedy nie możemy się z nią połączyć, aby skasować artykuł. Synonimizacja dwupoziomowa.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak najbardziej popieram @ ShRon. Powiedzmy dla takich łatwych fraz jak "fryzjer krapkowice" nie potrzeba 900 linków, a jeżeli ktoś ma kilkanaście klientów z takimi łatwymi frazami optymalne było by albo wprowadzenie nowego typu konta, albo np możliwość rozbicia dodanych 3 domen na 3 różne projekty po 300 linków każdy.

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Używałem ponad 5mc, niestety efektów nie uświadczyłem, może i są efekty, ale na banalne frazy, tych łatwych i średnich systemem się nie zrobi. Tak jak kiedyś pisałem system spóźniony o jakieś 1-2 lata kiedy to google łykało preclownie jak żul wino, a teraz? Wolą strony żywsze, czyli takie na których się coś dzieje, część serwisu to forum, część to artykuły itd. Drugą podstawową wadą systemu jest słaby podlink lub jego brak, nie mówię tu o trylionach linków z SB, ale o jakimś podlinkowaniu, samo pingowanie nic nie daje, pomijam fakt, że prawdziwy serwis to taki który posiada linki zarówno do głównej jak i podstron. Trzecia wada to praktycznie same świeżynki czyli już dla Google się zapala lampka kontrolna, że strona ma 90% linków z domen poniżej 1 roku. Ale co ja tam wiem. Pozdrawiam!

Mam bardzo niemiłą wiadomość dla wszystkich użytkownikow systemu autopresell. Pozycjonowałem klienta tym systemem wierząc, że wszystkie linki można usunąc z systemu, jak to było obiecywane z początku. Współpraca się zakończyła, klient zmiesmaczony wygrzebał linki z systemu, które podejrzał openlinkprofilerem. Zarządał usunięcia linków. Jako, że obiecywana była kontrola nad tym co się robi, napisałem. W odpowiedzi otrzymałem wiadomość,że jak usunę projekt, to linki znikną. Nic więcej.

Pisałem jeszcze parę razy do supportu, próbowałem pisać dzwonić, na fb, na stronach które znalazłem.

W odpowiedzi otrzymałem wiadomość,że jak usunę projekt, to linki znikną. W ten sposób system usunie linki które "mają komunikację" - czyli pewnie domeny, które dalej uczestniczą w systemie.

Super, rozumiem czym jest komunikacja, ale nie mam dostępu do konta, gdyż go nie opłaciłem abonamentu pare miesięcy temu. Więc nie mam jak usunąć projektu. Support się nie kwapi żeby coś z tym zrobić.

Wiadomość do użytkowników systemu i właścicieli autopresell:

Klientem jest Kancelaria Prawna, która uważa, że linki z tych lokalizacjach negatywnie wpływają na wizerunek firmy i jak nie zostaną usunięte, zaczynając ode mnie, każdy właściciel domeny na której jest umieszczony link będzie proszony o usunięcie, jeżeli nie, pójdą pisma i będą wyciągane konsekwencje.

Ja ze swojej strony za takie zachowanie ze strony administracji będę zmuszony wrzucić linki do disavow tool, również upublicznię bazę domen, które wydobyłem z waszego systemu, czyli jakieś 80% tego co tam się znajduje i po złości wrzucę na forum białych rycerzy i wiele innych miejsc.

Dla dobra wszystkich, proszę o kontakt i usunięcie linków.

gdyż go nie opłaciłem abonamentu pare miesięcy temu

Rzeczywiście zapewniano, że w takim przypadku linki same znikną. Skoro tak się nie dzieje, tym bardziej na prośbę zainteresowanego, admin/właściciel systemu powinien ruszyć leniwą d..pę i je usunąć.

pójdą pisma i będą wyciągane konsekwencje

:hahaha:

A teraz napiszę, po raz ostatni już, dlaczego system zmierza ku bardzo rychłemu upadkowi:

1. 80% zasobów systemu dla Google nie istnieje. Przyczyną jest najgorsze linkowanie wewnętrzne, jakim można było skrzywdzić ten cms. Na mantrę twórcy systemu, że linki i tak zostały zliczone, że nie ważne, czy strony są w indeksie, czy nie, odpowiadam: skoro tak, to dlaczego system nie daje wyników i czy nie należy w takim razie zrewidować założeń, które się nie sprawdzają i przestać się oszukiwać.

2. System jest skromnie linkowany. Sama ilość może nie jest jeszcze dramatem, ale już miejsca, z jakich te linki pochodzą, tak. To śmietnik. Nie ma co się dalej rozpisywać.

3. Ilość błędów, niedoróbek, czy niedogodności wynikających z nieprzemyślanych pomysłów jest tak potworna, że po miesiącach użytkowania właściwie uważam, że nie zasługuje nawet na miano wersji beta, a pobieranie opłat za korzystanie powinno być raczej odwrócone.

4. Efekty działania systemu: właściwie nie ma o czy mówić.

I tyle. Kolejna faktura nie zostanie opłacona. :heej:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności