Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Gnatomer - Witaj. Nasz system sprawdza status indeksacji serwisów kilka razy dziennie. W momencie kiedy złapiemy status że strona jest już w indeksie G wtedy kolejkowane na nią są artykuły które w losowych odstępach czasu są publikowane. Za każdy artykuł dostajesz punkty na swoje arty :)

Dodaj więcej domenek jak ruszą publikacje to ruszy lawina punktów :)

Sprawdź proszę komunikację. Jest tam odpowiedni przycisk na liście przy domienie. Jeśli komunikacja jest ok kliknij instaluj. Powinna wtedy pojawić się ikonka z zegarkiem i wtedy my zaczynamy działać.

Jeśli masz z którymś z tych kroków problem zapraszam na support. Moment rozwiążemy go.

są - wybiórczo, ale są - przyjmowane, choć osobiście uważam, że powinny być przyjmowane tylko nowe domeny;

jeśli czytam, że ktoś ma "kilkadziesiąt domen" to najpewniej są to zapleczówki - a jeśli taka domena ma epizod w jakimś systemie wymiany linków, to na pewno (no, prawie na pewno) jest oflagowana;

oczywiście nie wrzucam wszystkiego do jednego worka, ale przy takim podejściu co jakiś czas będzie wpadał do systemu jakiś "koń trojański"

trochę używam jednego z systemów rotacyjnych, i strony, które mam podpięte pod GWT, a które są linkowane rotacją, w swoim profilu linków (mowa o panelu GWT) mają jak na dłoni wylistowane wszystkie domeny z systemami rotacyjnymi, które do nich linkują (i tak samo jest pewnie na tysiącach profili innych domen linkowanych systemem) - właściwie lista domen się pokrywa, i przy pierwszej fali powiadomień o ręcznych działaniach taka domena z rotacją zostanie oflagowana (czego objawem jest najczęściej gwałtowny spadek site'u). Wystarczy, że naród ruszy do masowego i najczęściej bezmyślnego "korzystania z disavow" i większa część domen zostanie naznaczona;

A to że domena była odpięta od systemu pół roku czy rok temu, nic nie znaczy (nie mówiąc już o krótszym okresie) - w jednej z odmownej odpowiedzi jako przykład strony ze złym linkiem, miałem podaną domenę, która wygasła kilkanaście miesięcy wcześniej (była również na liście domen linkujących) :)

tak samo niewiele potrzeba, żeby strona "zdobyła flagę" - czy nawet więcej; jakiś tydzień temu złapałem kilka banów za emitowanie SWLa na domenach, które jako "świeżynki" były podpięte do systemu w kwietniu :)

i na koniec - powinniście zabronić podpinania pod GWT domen przyjętych do systemu (jako zapleczówki), nigdzie nie trafiłem na taki zakaz, a prędzej czy później znajdzie się taki, który to zrobi;

i na koniec - powinniście zabronić podpinania pod GWT domen przyjętych do systemu (jako zapleczówki), nigdzie nie trafiłem na taki zakaz, a prędzej czy później znajdzie się taki, który to zrobi;

Nie zweryfikują tego.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Wystarczy, że naród ruszy do masowego i najczęściej bezmyślnego "korzystania z disavow" i większa część domen zostanie naznaczona;

wystarczy że za rok domeny pospadają i ktoś się połakomi - nie daj Boże że update zielonego paska znów będzie bo wtedy żeby zarobić parę złociszy ludzie będą kupować hurtowo.

Długo myśleliśmy o tym, żeby zabronić GWT ale nie bardzo jest jak. Przed tym się nie da zabezpieczyć. Co do samego flagowania domen - swoje zaplecze linkowałem xrumerem, większość domen jest tak zafiltrowana, że nawet po nazwie się nie pokazuje ale co z tego ? Stronki linkowane z tych domen są w topach i mają się dobrze.

Gdyby link z zafiltrowanej domeny powodował filtra w ciągu 48h wyfiltrowaliby cały Internet - rozniosło by się jak zaraza z filmu sci-fi :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności