Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ intruder2600

Czy mógłbym się dowiedzieć ja wygląda sytuacja z dodanymi linkami gdy np. będę miał przerwę w płaceniu abonamentu.

Czy w przypadku gdy dodane zaplecze wyświetla linki innych użytkowników to moje wcześniej dodane linki również się wyświetlają?

Czy są jakieś ograniczenia co do linkowania stron jeśli chodzi o jakość? Można jakieś kiepskie zapleczówki linkowac, czy też jednopodstronowe, proste strony typowo pod pp albo adsense ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Myślę, że wprowadzimy coś jakby opcję "urlop". Czas trwania przerwy podamy niedługo.

Nie można tak zrobić, że wstrzymując abonament a utrzymując zaplecze linki innych wyświetlane są na moich stronach, a moje na innych, a wznawiając płacenie mogę dalej linkować?

Taki aspekt jest niezwykle istotny dla mnie jak i innych potencjalnych użytkowników, którzy wahają się czy skorzystać z systemu. Nie chciałbym być przymuszany dożywotnio co płacenia abonamentu przez cały czas kiedy nie potrzebowałbym zdobywania nowych linków, bo kupno i utrzymanie domen zapleczowych też kosztuje.

mmr88 - do tego jest kategoria afiliacje, jednak w przeciwieństwie do innych kategorii ta jest całkowicie zamknięta i strony linkowane są tylko z zasobów tej kategorii. Na razie było małe zainteresowanie i kategoria afiliacje świeci pustkami - wstawimy tam niebawem trochę domen i ta kategoria ruszy bardziej do przodu :)

Nie można tak zrobić, że wstrzymując abonament a utrzymując zaplecze linki innych wyświetlane są na moich stronach, a moje na innych, a wznawiając płacenie mogę dalej linkować?

O czymś takim właśnie myślimy.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

O czymś takim właśnie myślimy.

Bardzo się cieszę, że tak uczciwie i rozsądnie podchodzicie do tego projektu i nie przymuszacie na siłę do płacenia cały czas abonamentu bo w dłuższej perspektywie będzie to korzystne zarówno dla Was jak i dla użytkowników, którzy nie będą rezygnować całkowicie z uczestnictwa w systemie i usuwać swojego zaplecza.

Pytanie - w jaki sposób są indeksowane dodane domeny(tak ogólnie - też np. Autopresellem, czy czymś zewnętrznym)? Rozumiem, że tak jak wspomnieliście, że trzeba wspomagać ich indeksacji, czy jednak lepiej zrobić to :) ?

I pytanie techniczne, czy jest opcja, aby pozalogowaniu się do panelu i nie trzeba było się logować ponownie do systemu zarządzania stronami? Ale chyba cięzki temat to by był, bo podejrzewam, że to dwie niezależne bazy? Jednak byloby to wygodne.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Sami linkujemy / indeksujemy - niem ogę publicznie napisać jak ale robienie wszystkiego w obrębie systemu byłoby złym pomysłem :)

Sesja po zalogowaniu trwa godzinę, hasłem celowo nie pozwalamy zapamiętywać - takie dane są trzymane w przeglądarce zupełnie niezabezpieczone.

Co jeśli domena z systemu dostanie komunikat o nienaturalnych linkach a z biegiem czasu dostaniemy powiadomienie.

Bla bla bla wykryliśmy nienaturalne linki oto przykładowe linki:

x.pl

z.pl

y.pl

Wiadomo że wtedy poleci do disvalował, powinna być opcja że jak pojawi się komunikat o nienaturalnych linkach to domena powinna jednym guzikiem automatycznie usuwać się z systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności