Skocz do zawartości

Zamknięte działy na forum

MKucinski

Czy jesteś za utworzeniem zamkniętych działów na PiO?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za utworzeniem zamkniętych działów na PiO?

• Tak
      36
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

za 100$ miesięcznie masz wiedzę ze wschodu, która bije w wielu przypadkach na łeb naszych :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no nie rozbijajmy sie o drobne; jeżeli będa ekskluzywne materiały, analizy, przykłady, rzeczowa dyskusja, to 300 PLN = 100$ miesięcznie to chyba standard

(a nie lepiej zlecić komuś pozycjonowanie w tej cenie niż szukać informacji? nie mówcie tylko, że to grupe tysiące, tak przeglądam dużo ofert na oferii, jest tam wizytówka wielu osób i firm, owszem są ogłoszenia za grube "tauzeny" ale i bardziej skromne, i ci skromni raczej będą liczyć iż za kilkaset złotych dostaną gotową receptę na sukces w sieci)

Ten kto umie zresztą zarabiać dobre pieniądze, nie podzieli się wiedzą nawet kosztem zamkniętego forum (i jeszcze płacąc dodatkowo za to? Jaki to dla niego czy firmy którą prowadzi będzie miało biznesowy sens?) bo po co mu to?

Spójrzcie na dział testy i analizy, albo promowanie danych rozwiązań albo krytykowanie, mało obiektywnej oceny

Rozumiem, potrzebę płacenia za wiedzę, ale to chyba jednak wygórowana cena, jeśli ktoś będzie chciał się rozwijać bardziej niż to co otrzyma, to sam zainwestuje w siebie

Raczej nie wierzę, by ktoś w tej branży rozbił bank i wyłożył wszystkie karty na stół, więc jasne, płatny dział czemu nie, ale takim kosztem?

Pewnie, że można dać ogłoszenie za 15 zł (cena abonament na miesiąc za 4 ogłoszenia co 7 dni jak jest teraz wedle regulaminu, nawet płatne sms), nawet PISARZE, mogliby raz w miesiącu taki koszt ponieść

Skoro istnieje inicjatywa za kilkaset złotych, to czemu nikt dotychczas nie stworzył zamkniętego grona wśród znajomych z PiO i nie kasował za zawartą tam wiedzę takich milionów? (wszystkich) Ja odpowiem, bo kasa trafiała by tylko do jednej ze stron (nie chodzi o same PiO lecz pomysł jaki został przedstawiony) i to nawet w tym przypadku nie przejdzie ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Skoro istnieje inicjatywa za kilkaset złotych, to czemu nikt dotychczas nie stworzył zamkniętego grona wśród znajomych z PiO i nie kasował za zawartą tam wiedzę takich milionów?

przecież są zamknięte płatne fora - m.in Lesia :) - ale najwidoczniej nie wszystkim odpowiada więc "pasowało" by inne :)

Rozumiem, że zamknięty dział ma być raczej dla zawodowców? 100 zielonych na miesiąc to bardzo niska kwota po warunkiem, że współpraca będzie efektywna. Trzeba określić warunki a potem dawać ankietę. Inaczej będą tu się wypowiadać osoby, które raczej nie są adresatami Twojej ankiety.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie liczcie na to, że ktoś za 100 czy 300 $ zdradzi swoje tajniki.

Nikt z ponadprzeciętną wiedzą na temat pozycjonowania nie będzie płacił za dostęp aby pomagać innym lub wymieniać się zastrzeżonymi informacjami. To mrzonka.

Było juz kilka zamkniętych for, komnat, czarnych otchłani i nic.

To jest dobre tylko dla gimbusów, za parę zł bedą mieli prestiż przynależności do zamkniętego forum. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zgadza się, ja nawet zapłaciłem około 4700 na SMD i gó**o sie dowiedziałem; wiedzy tajemnej nie było ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

To mrzonka.

:D

Mrzonki to są te dyskusje tutaj. Jasną rzeczą jest, że nawet jak na PiO będą jakieś "tajne komnaty" to i tak tam się nic nie będzie działo (no, może nie będzie leszczy i troli z głupimi pytaniami).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

mcmagik: jak dla mnie głównym wyznacznikiem dostępu powinny być jednak posty użytkownika, opłata dodatkowo odsiewa ludzi o których już pisał Max - dla których 50zł na serwer i domeny to "inwestycja".

$100 może bym zapłacił, ale szczerze wątpię, bo za tę kasę mogę mieć lickę na GSA, których nigdy zbyt wiele.

Wielu też myśli, że to zamknięte forum, to będzie nie wiadomo jakie woow i każdy, kto tam będzie od razu usiądzie i będzie opisywał każde case study swojej domeny. Błąd... Nikt normalny chyba na to nie liczy? Bardziej chodzi o to, co napisał blake - żeby nie było "leszczy i trolli z głupimi pytaniami", dodatkowo dla mnie ważnym będzie, aby nie było przypadkowych karierowiczów oferujących pozycjonowanie za 9,99zł/fraza, których na pewno na forum nie brakuje - nawet jeżeli nie zarejestrowanych, to piszących.

Kwintesencją pomysłu jest to, żeby zebrać grupę ludzi, którzy siedzą na PiO mają wiedzę o seo, ale nie będą jej wymieniać na forum otwartym z wiadomych przyczyn. Jak mówiłem - nikt z Was (tak mi się przynajmniej wydaje) nie podał na forum żadnej ciekawej domeny, żadnego ciekawego, czasem zagadkowego przykładu działania algorytmu, bo na forum ogólnym cholera wie kto to przeczyta - może pójdzie spam raport, może ktoś przypierdzieli spam ze sb "bo tak", a może... Na forum zamkniętym będzie luźniej, bo nikomu, kto siedzi dłużej w seo nie chce się bawić w podpierniczanie konkurencji czy jakieś blasty z sb.

shaun_black: od dobrobytu głowa nie boli :)

Jeżeli moja wypowiedź jest w jakikolwiek sposób niejasna, to przypominam, że jest mundial :)

Zgadza się, ja nawet zapłaciłem około 4700 na SMD i gó**o sie dowiedziałem; wiedzy tajemnej nie było ;)
Jak myślę tu nie o tajną wiedzę idzie a bardziej o szczerą wymianę spostrzeżeń łącznie z konkretnymi przypadkami. A tego na ogólnym forum już nie da się zrobić bo: "Nic tak nie wybiela jak spam raport co niedziela".

Jeśli spiknie się kilka osób, które nie boją się pracować i inwestować taki zamknięty dział może przynieść korzyści.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

żeby to było jeszcze zamkniete forum to pół bidy , ale bycie w "śmietance PIO"

Zakmnięte forum a jak zweryfikujecie wiedze takich jak ten gagatek, który tylko ejst na forum i nic poza tym ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a jak zweryfikujecie wiedze takich jak ten gagatek, który tylko ejst na forum i nic poza tym ?

dostęp dla ludzi z doświadczeniem, i stażem ( lajki i posty nie powinny odgrywać tu żadnej roli )

I ja tutaj jestem najlepszym przykładem :( . Staram się pomagać gdzie mogę ale wiedzy fachowej nie posiadam. Staż mam krótki ale znowu często przewyższam wiedzą ludzi z kontami z poprzedniej dekady więc to tez nie może być wyznacznikiem.

a multikonta czasem nei masz ? ;P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności