Skocz do zawartości

Zamknięte działy na forum

MKucinski

Czy jesteś za utworzeniem zamkniętych działów na PiO?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za utworzeniem zamkniętych działów na PiO?

• Tak
      36
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją wiedzę na temat pozycjonowania zdobywałem głównie z blogów i własnych testów na które poszło dużo wolnego czasu i parę stów na domeny i linki serwisy internetowe, więc proszę powiedz mi dlaczego miałbym płacić 100$ co miesiąc i na dodatek mam tobie zdradzać wszystkie swoje sposoby na topy ? jaki jest w tym sens ?

Sorry ale ten wątek to poroniony pomysł, Unnamed zamiast szukać gotowych rozwiązań których i tak nikt ci nie poda na tacy lepiej poproś kogoś naprawdę doświadczonego i za te 100$ miesięcznie może zgodzi się na indywidualne szkolenie dla ciebie.

Ktoś napisał o merytorycznych postach w tym wątku ja ci dam kawałek: za bardzo skupiasz się na topach jak wszyscy na tym forum i marnujesz tylko swój czas.

Pozdro

Również uważam, że zamknięte forum to zły pomysł. Takie coś można zorganizować w gronie przyjaciół - tutaj to nie wypali. A zresztą, kto miałby się tam dzielić swą wiedzą? Ktoś, kto zapłaci 100$, czy ktoś, do kogo trafią te pieniądze? Bo płacąc to większość ludzi chce coś dostać, a nie dodatkowo coś dawać od siebie. PiO jest forum dominującym w branży, ale nie jedynym. Wprowadzając jakiekolwiek działy płatne na pewno odciągniecie od siebie wielu użytkowników. Zwłaszcza, jeżeli nie będzie na nich treści wartych tej forsy - może jestem sceptyczny, ale takież moje zdanie.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Unnamed zamiast szukać gotowych rozwiązań których i tak nikt ci nie poda na tacy lepiej poproś kogoś naprawdę doświadczonego i za te 100$ miesięcznie może zgodzi się na indywidualne szkolenie dla ciebie.

Ale teraz pytanie co w takim dziale ma być ? I jaki jest powód zakładania takiego działu skoro ludzie mocno krytykowani za "lansowanie" i tak będą tam mięli dostęp :). Chcesz podzielić PIO na dwie częsci - jedną z reklamami i lansem i drugą bez reklam i lansu ?

ktoś kiedyś powiedział że seo to sport indywidualny a nie grupowy i według mnie tak jest.

Ale nie ma się co oszukiwać - w takim dziale i tak nikt nic konkretnego nie napisze - może ktoś coś piśnie ale później będzie tego żałował bo będzie jednym z niewielu którzy ujawniają swoje doświadczenia.

Wybacz @ Nikonem ale nie wiem czemu wszyscy się uparli że to ja chcę te dodatkowe działy .... tylko nie wiem w którym miejscu ... bronie się jak moge ale wszyscy czytają 3-4 ostatnie watki i "wiedzą lepiej" - dlatego przytaczam cytaty swoich wypowiedzi - a po chwili znowu atak na mnie że chcę działy dodatkowe działy i porady gdzie je mogę nabyć i za ile:)

bronie się jak moge

Nie broń się, po prostu nie skorzystasz z tego działu i wszystko.

No chyba, że będziesz bardzo chciał. :) Wszystko można kupić, to tylko kwestia ceny. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Część ludzi wchodzących na to forum nie jest pozycjonerami, wchodzi aby zdobyć trochę wiedzy tak aby wiedzić czy zlecenie pozycjonowania odbywa się w/g najnowszych/ najlepszych technik i czy firma pozycjonująca czasami nie robi klienta w "konia".

Zamykając wartościowsze tematy/ działy sprawicię że powiekszy się tylko liczba postów w dziale dla poczatkujących, i stracicie część obserwatorów i amatorów.

To Wasze forum i zrobicie jak będziecie uważać za stosowne ale już to widzę jak konkurencyjne firmy dzielą się nawet w dziale zamkniętym najbardziej skutecznymi technikami pozycjonowania.

Sam zagladam do działow poczatkujacy, pozycjonowanie, google i czasami do narzędzi oraz ogloszenia i te działy chciałbym moć przegladać - reszte możecie sobie utajnić i dzielić się tajemną wiedzą.

:nauka:

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

w sumie tu sa czesto jakies wojenki, to juz za hajs to beda dopiero WOJNY ;-)

W/g mnie powinno powstać tak jak to jest za granicą, tylko trzeba by sztywno plan działaj opracować.

Część ludzi wchodzących na to forum nie jest pozycjonerami, wchodzi aby zdobyć trochę wiedzy tak aby wiedzić czy zlecenie pozycjonowania odbywa się w/g najnowszych/ najlepszych technik i czy firma pozycjonująca czasami nie robi klienta w "konia".

Zamykając wartościowsze tematy/ działy sprawicię że powiekszy się tylko liczba postów w dziale dla poczatkujących, i stracicie część obserwatorów i amatorów.

To Wasze forum i zrobicie jak będziecie uważać za stosowne ale już to widzę jak konkurencyjne firmy dzielą się nawet w dziale zamkniętym najbardziej skutecznymi technikami pozycjonowania.

Sam zagladam do działow poczatkujacy, pozycjonowanie, google i czasami do narzędzi oraz ogloszenia i te działy chciałbym moć przegladać - reszte możecie sobie utajnić i dzielić się tajemną wiedzą.

:nauka:

Najbardziej skuteczne metody pozycjonowania, wymagają zaawansowanych softów, dobrych baz do nich itd, itd... Dla początkującego te informacje i tak się do niczego nie przydadzą, nie ma dostępu do softu, szkoda czasu na naukę obsługi dla 1/2 stron, dodatkowo większość fraz na które chcesz się wbić nie wymaga tak zaawansowanych technik seo

Powiem tak, mi brakuje tu takich materiałów, jakie są na elektroda.pl - profesjonalnie opracowanych instrukcji, schematów itp. Np. mogłyby tu być instrukcje "dla laików", jak korzystać z Seopilota czy Prolinka, jak działa Weblink itd., nie mówiąc o obsłudze softów (screeny itp.). Wiecie, o co chodzi.

Męczą mnie dyskusje o zdolnościach "fotograficznych" Dominika. Ale skoro pozwala to Wam ze sobą wytrzymać, to trudno, niech będzie na porządku dziennym takie lanie wody. Kto chce, jakoś się przekopie przez te rozważania i zdoła wyczytać między wierszami to, co mu potrzebne.

Testowałem kiedyś na żywym forum "zamknięte działy" i gdy tylko w otwartych działach zabrakło ciekawych wypowiedzi starych użytkowników, ruch spadł.

@up: mnie męczy twoja stopka która jest ciężka bo waży prawie 4Mega...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności