Skocz do zawartości

SCRAPER do zbierania grup docelowych na Facebook'u

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pokaż mi gdzie było napisane że kupujesz narzędzie dożywotnie ?

W pierwszym poście stoi:

Cena za dożywotnią licencję to 197 zł

Jeśli więc ktoś kupił wg tej zasady, to reszta tłumaczeń jest mizerna.

Choć to nie pierwszy jest przypadek takiej żonglerki, bo coś się odwidziało, albo poczuło się pieniądze większe. Sprzedawać i tworzyć oferty też trzeba umieć i mieć klasę.

Też uważam że za drogo. Byłoby połowę mniej to bym się nie zastanawiał. Spróbuję za radą Analityka zautomatyzowac pracę przegladarki właśnie iMacros, przecież tak naprawdę chodzi o wyciagniecie ID uzytkownika FB. A właściwie o adres email FB. poszperałem i znalzłem :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Z tego co się orientuję, to od długiego czerwcowego weekendu nie można już tworzyć Custom Audience pobranych za pomocą scrapperów generujących e-maile typu jan.kowalski@facebook.com więc aplikacja chyba już jest warta tyle co nic.

Tanie odnowienia domen! dactive.pl
Domeny *.pl za 69,99 zł, *com za 48,69 zł, com.pl za 56,30 zł - netto
Przy większej liczbie odnowień, możliwość negocjacji cen.

Z tego co się orientuję, to od długiego czerwcowego weekendu nie można już tworzyć Custom Audience pobranych za pomocą scrapperów generujących e-maile typu jan.kowalski@facebook.com więc aplikacja chyba już jest warta tyle co nic.

Tak, potwierdzam. Z listy 10k maili wczytuje 10 ( słownie: 10).

Tak, scrapowanie się skończyło, polecam zapoznać się z informacjami we wpisie: 

https://blog.getall.pl/?p=170

Na ukończeniu jest już nowe narzędzie do kolejnego sposobu :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności