Skocz do zawartości

Druga domena dla strony i ew. konsekwencje

Luktoja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie, mam takie pytanie. Szef jak zakładał firmę kupił sobie kilka domen, wziął jedną (główną) pod którą została postawiona strona internetowa (i ta właśnie była pozycjonowana), a resztę po prostu przekierował w panelu na katalog główny gdzie była strona.

I teraz wg. mnie zrobił źle, bo chyba nie może być tak, że kilka domen wskazuje na jedną stronę? Natomiast moje pytanie jest takie. Chcemy teraz wziąć jedną z tych domen i postawić drugą stronkę, z tym, że nie jestem pewien czy domena, która do tej pory duplikowała stronę główną (bo była na nią przekierowana) nie ma czegoś w rodzaju filtra/kary nałożonej przez Google? Po prostu nie chciałbym, żebyśmy zaczęli pozycjonowanie i żeby okazało się, że kasa pójdzie na marne bo z domeną jest coś nie tak :) Z góry dzięki za odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności