Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Wam chyba się nudzi . Panowie trzymajcie klase . Bo jak czytam to wszystko to jakbym był w gimnazjum

Sorry żenada .

Jak macie coś do siebie to na priv dajcie sobie pare razy a ie publicznie.

Zresztą watek ma prawie dobry tytuł :

erotomani gawędziarze...

Może powinien się nazywać

Oszołomy gawędziarze...

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zresztą watek ma prawie dobry tytuł

Tytuł jest ok, 10 stron (150 postów) wątku również... Ani jednego konkretu, ani jednej sensownej porady. Jest za to przepychanka kto ma większego i kto posiadł więcej tajemnych mocy (oczywiście wszystko w teorii).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wam chyba się nudzi . Panowie trzymajcie klase . Bo jak czytam to wszystko to jakbym był w gimnazjum

Sorry żenada .

Jak macie coś do siebie to na priv dajcie sobie pare razy a ie publicznie.

Zresztą watek ma prawie dobry tytuł :

erotomani gawędziarze...

Może powinien się nazywać

Oszołomy gawędziarze...

Panowie...

"erotomani gawędziarze" jest to tytuł dotyczący przede wszystkim tych, którzy są de facto związani z forum, dużo perdo#$%ą że co oni nie potrafią, a jak przychodzi co do czego to... filtr,albo "wyniki są zamrożone"

a propos zamrożonych wyników jeżeli pozycja systematycznie spada o kilka kilkanaście pozycji co dzień dwa, a w cyklu miesięcznym od 30 do50 pozycji w dół - TO NIE SĄ ZAMROŻONE POZYCJE - tylko spadek!!!

po drugie

[wycięte] - pozdrawiam słupską policję

po trzecie panowie... jest piątek wieczór....

późny wieczór...

napijcie się...

dajcie buzi...

a nie napierda#$%cie się słownie...

kochajmy się, bo politycy i tak nas wydym#$%ją

Koledzy kochani - wasze zdrowie...

poza tym jak napisał BLAKE:

"Tytuł jest ok, 10 stron (150 postów) wątku również... Ani jednego konkretu,"

odpowiem:

konkrety są na priv-ie za co jestem niektórym osobom bardzo wdzięczny, pewnie zgrzewka najlepszego piwa to będzie mało. Dzisiaj się pierwszy raz od bardzo dawna napiłem, bo po trzeźwemu tego zdzierżyć się nie da.... Natomiast wszystkie wnioski opublikuję jako sumaryczne zestawienie erotycznych gawędziarzy jak lekko ochłonę. Nie mniej jednak wydaje mi się to dobry temat na małą książkę... zgłosiło się do mnie kilkadziesiąt osób, kilka z tak za********i PROPOZYCJAMI, że nóż w kieszeni się otwiera, dlatego odpowiem na te propozycje hurtem i na forum:

1. nie szukam taniego rozgłosu, tylko jestem rozgoryczony postawą niektórych firm pozycjonerskich, że mają podejście: uda się to zajefajnie, nie uda się, to będzie następny jeleń...

2. nie stać mnie na wykupienie wypozycjonowanej "pustej" domeny za dzisiąt-tysięcy złotych, tym bardziej bez gwarancji, że się ona jutro też będzie znajdowała w topie.

3. "to może ja spróbuję" - sorry, ale nie jesteśmy w przedszkolu i albo wiem jakie mam narzędzia i co mogę, albo nie wiem...

4. nie jestem zainteresowany wykonaniem blasta x-tysiecy linkow po forach pr9-4 za x zł

i powiem Wam jedno w piątkowy wieczór najlepszy jest grill, kiełbaski, dobre wino, muzyka i BRAK IMPREZY U SĄSIADÓW.

pozdrawiam

m0drzew

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

i powiem Wam jedno w piątkowy wieczór najlepszy jest grill, kiełbaski, dobre wino, muzyka i BRAK IMPREZY U SĄSIADÓW.

pozdrawiam

m0drzew

Kiełbasek z grilla nie lubię. Za dużo dymu i smrodu. Wino i owszem, ale w piątek to jednak coś mocniejszego wolę, bo jakby nie było w sobotę można wypocząć albo poprawić. Muzykę to ja mam od rana do nocy, bo w tym temacie akurat się poruszam. IMPREZY to już nie moja bajka, nie te czasy, ale jestem wyrozumiały co do sąsiadów (Ci po lewej są po 80-ce, tych po prawej nigdy w weekend nie ma).

Tak na marginesie, M0drzew to nie ma się co szarpać. Wszyscy jadą na tym samym wózku od jakiegoś czasu, panowie Pozycjonerzy też. Mądrych w tym temacie dziś nie ma, są tylko mniej i bardziej zamożni.

Tobie, sobie i wszystkim nocnym markom wyłącznie zamożności życzę, aczkolwiek nie nadmiernej, bo takowa we łbie czyni spustoszenie.

PS.

Ostatni mandat dostałem 9 lat temu na niemieckej autostradzie za +59 km/h (jechałem 189). Koszt bodajże 100 EU.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Robisz opt z prawdziwego zdarzenia i samo bez linków potrafi wejść na 1 stronę. Jak nie chce , popychasz kilkoma , max kilkunastoma linkami.

80% ląduje na pierwszej.

@Lilkom, @elroy i @cyber: możecie podać parę stron (niekoniecznie swoich), które samą optymalizacją wbijają topy na trudniejsze frazy?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

@Lilkom, dobra mogą być normalne. Chętnie zobaczę te domeny i frazy, ale jak znam życie nikt nie poda żadnych przykładów.

Nie pisałem trudniejsze.

Normalne.

Duże serwisy, właśnie robi się optymalizacją.

Co do małych firmowych stronek już nie jest tak łatwo.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Duże serwisy, właśnie robi się optymalizacją.

Co do małych firmowych stronek już nie jest tak łatwo.

Dokładnie, dużym serwisom wystarczy dobra optymalizacja.

Przy małych, firmowych już nie jest tak łatwo.

A na pozycję i tak wpływa setki czynników, najważniejszy jest ten który ja odkryłem niedawno.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

O wreszcie zaczynają się pojawiać konkretniejsze informacje odnośnie mitycznego pozycjonowania przez optymalizację. Warto jeszcze dodać, że duże serwisy są mocno podlinkowane... Ja jednak nadal czekam na przykład zwykłych stron, które samą optymalizacją i paroma mocnymi linkami wbijają topy na trudne frazy...

I żeby była jasność - osobiście staram się zawsze zooptymalizować strony. Nie wiedziałem jeszcze jednak przypadku by tylko tym wbić wysokie pozycje na hasła, gdzie jest sensowna konkurencja.

Co tak późno? :hahaha:

Lepiej późno niż później :D Nie mogłem tego zrobić wcześniej niż @SzlafRock, bo to nierealne jest. On wie co zmieni się w kolejnej aktualizacji wcześniej niż google na to wpadnie. To taki Chuck Norris świata SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności