Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo w życiu pozycjonera są 3 etapy:

1. nauka - o kuźwa, jakie to proste

2. wiem wszystko, jestem debeściak

3. o ja pier..lę, o co w tym chodzi?

No i część osób będąc na 2 punkcie i chwilę przed 3 biegnie zarejestrować działalność gospodarczą. A potem są takie tematy jak ten.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Jakieś szkolenia z tego będą?

Tak jak pisze Nikonem, takie informacje tylko w wąskim gronie w realu przy dobrym alkoholu.

Nie licz na, że ktos napisze na forum czy przekaże na szkoleniu. Zamknięte fora gdzie odchodzi zbiorowy "onanizm" też nie jest tym miejscem. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie, nastawionym bardziej biznesowo. Z gimbusami, śmietankami i lansem nie mam nic wspólnego.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Lilkom, @elroy i @cyber: możecie podać parę stron (niekoniecznie swoich), które samą optymalizacją wbijają topy na trudniejsze frazy?

Sorry kolego ale musiałbyś zabulić 1k X kilka pln za podanie wisienki na torcie :faja:

Na trudne frazy nie wbijesz samą optymalizacją - potrzebne są do tego linki !

Posiadam jedną stronkę typu MFA w kategorii finanse jest w top2 z około 36 linkami na 600 000 wyników która była postawiona w marcu razem z domeną, nie wiem jak teraz to będzie wchodzić po zmianie algo pożyjemy zobaczymy.

@Lilkom, @elroy i @cyber: możecie podać parę stron (niekoniecznie swoich), które samą optymalizacją wbijają topy na trudniejsze frazy?

Sorry kolego ale musiałbyś zabulić 1k X kilka pln za podanie wisienki na torcie :faja:

Posiadam jedną stronkę typu MFA w kategorii finanse jest w top2 z około 36 linkami na 600 000 wyników która była postawiona w marcu razem z domeną, nie wiem jak teraz to będzie wchodzić po zmianie algo pożyjemy zobaczymy.

tylko 36 linków? To jest niesamowite, muszą mieć bardzo dużą moc! Co to za tajne linki, z twojego zaplecza? czy może zrobiłeś mistyczną PIRAMIDĘ?

Podoba mi się szydera w tym temacie, doskonale pokazuje co się dzieje w branży : )

I ja jestem ciekaw ile osób nie mówi wszystkiego, żeby nie rozpętać burzy, ilu z tych celebrytów to zwykli kanciarze i lanserzy i co by było jakby autor tego posta zaczął z ksyw wymieniać który co lepszy cwaniak sobą reprezentuje. Bo ja też mam ciekawe wnioski, tylko bardziej ogólnopolskie, są bardzo interesujące.

I ja jestem ciekaw ile osób nie mówi wszystkiego, żeby nie rozpętać burzy, ilu z tych celebrytów to zwykli kanciarze i lanserzy i co by było jakby autor tego posta zaczął z ksyw wymieniać który co lepszy cwaniak sobą reprezentuje. Bo ja też mam ciekawe wnioski, tylko bardziej ogólnopolskie, są bardzo interesujące.

powiem tylko, że jakbym upublicznił to co się dowiedziałem, to chłopcy by mnie znaleźli i zakopali żywcem gdzieś na pobliskich wydmach...

a na poważnie, to nie mi to oceniać celebrytów, lanserów i prawdziwych pozycjonerów, ja się nie znam...iiiiiiiiii za krótki jestem...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

17 000 000 milionów wyników top 5 zrobione może 10-20 linkami. (branża wyposażenia wnętrz)

Nie pisze że jestem debeściak .Miałem wtopy o których nawet nie chce pamiętać.

M0drzew wie o czym mówię bo dostał przykład.

I wie że jakby co Wydmy są blisko :)

tylko 36 linków? To jest niesamowite, muszą mieć bardzo dużą moc! Co to za tajne linki, z twojego zaplecza? czy może zrobiłeś mistyczną PIRAMIDĘ?

Xamox ale dlaczego piana poleciała ci z ust ? nie mam zaplecza, nie używam multikodów a tym bardziej piramid ale za to wydałem parę stówek na domeny, serwisy linki itp. w celu testowania i nabrania doświadczenia, nie lansuję się i nie jestem celebrytą, używam za to mózgu, niestety SEO nie jest dla wszystkich a tym bardziej dla ciebie, masz tracić nerwy zrezygnuj !

I ja jestem ciekaw ile osób nie mówi wszystkiego

A jak myślisz że tu na forum są podane wszystkie wiadomości na temat pozycjonowania ? człowieku nie bądź frajerem - reszte pominę bo nie mam zamiaru odpisywać na głupoty.

Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie

takie informacje tylko w wąskim gronie w realu przy dobrym alkoholu

Ale mnie baniak nap... warto bylo :)

Z gimbusami, śmietankami i lansem nie mam nic wspólnego

:hahaha:

A świstak siedzi.... i rozlewa śmietankę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności