Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

No nie mówiłem ? Do kompletu brakuje jeszcze SS i prokreacyjnych ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Title ten sam, descr też, nagłówkiz doopy , brak adekwatnych treści i

Jeśli chodzi o sklepy to jest standard. Mało który jest poprawnie zoptymalizowany.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Looknąłem na te stronki. To nie są sklepy , w sumie jest to jeden produkt z kilku/kilkunastu konfiguracjach które można spokojnie zoptymalizować. Faktem jest, że prezentacja tych produktów jest słaba od strony wizualnej ale naprawdę trzeba być mocno ograniczonym i nazwijmy to po imieniu du**ą nie pozycjonerem aby napierd****ć linkami w takie witryny .... Jakby dobrze zrobić treści to na długi ogon powinno być trochę wejść ("produkt+zastosowanie/materiał/wersje")

Wychodzi na to, że naprawdę większość z nas niestety jedyne co potrafi to napierniczać z automatów a i to do doopy skoro witryny non stop lądują w filtrze ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Korci mnie zapytać autora wątku, które to firmy z pio tak robią. Czy to się pokrywa z moją oceną. ;)

witam,

niestety nie mogę opublikować które to firmy, umowy mnie niestety do tego obligują... powiem tyle:

1. Pan jest właścicielem firmy (sądząc po wspólpracy ok 1,5 roku to firma jest 2-osobowa)

2-gi Pan jest przedstawicielem wiekszej firmy (spzoo) (nie jest to sunrise...)

obydwaj od wielu wielu lat na PIO, postow po wiele tysiecy :(

Pierwszy Pan ma generalnie w duu pie wszystko od odbierania telefonow, p[oprzez odpisywanie na emaile a po poinformowanie ze strona dostala filtr (sam musialem zalozych google webmaster tools zeby sie dowiedziec)...

Drugi strasznie sie na forum wykłóca o wszystko ;)

pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Grupę można spokojnie określić czytając jak to przekraczając barierę dźwięku można stronę w top wbić czy wypowiedzi w stylu "nie takie frazy ze szwagrem robilim z czy pindziesiąt" lub "wbijamy ponad adwordsy frazy których wszyscy się boją " ....

najtanszy pozycjoner za zestawkilku słów chce 220zl/m-c, najdrozszy 1060zl/mc, wiekszosc chce 400-800/mc,

Case no2

plastnosc abonamentowa250+vat za 4frazy

po 6 miesiacach ahrefs pokazał 1 nowy link,

bez urazy ale nie zauważyłeś tego że przez 6 miesięcy pozycje ani drgnęły ? Nawet po przejściach z "firmą nr 1." ?

Drugi strasznie sie na forum wykłóca o wszystko

To nie ja :D

co to "prokreacyjne" ?

Niezwykle skuteczna firma w składaniu obietnic i udupiających umów ....

bez urazy ale nie zauważyłeś tego że przez 6 miesięcy pozycje ani drgnęły ? Nawet po przejściach z "firmą nr 1." ?

ja sie na tym dobrze nie znam, ale to ze nie ma linkow w ahrefsie to: moze byc gdzies zablokowane zeby robot ahrefsa tego nie widzial, moze byc przekierowanie 301 (??) i tego chyba tez nie widac i wogole rozne dziwne sztuczki przeciez sie robi... jak bym to wyszko wiedzial to bym sam sobie zrobil top 1 i mial wsyztsko w d.

w sumie miałem/ mam umow z roznymi firmami/osobami chyba z 10-12.... tylko dwóm udało się wejść do top10, jednej na 2 miesiace, ale bylo to jakies 2,5 roku temu, drugiej rok temu na 3 x po kilka dni.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@up

Poszukaj kogoś kto zrobi satelitkę do twojej stronki i w miarę szybko wbije w top10 dzięki temu ruch powróci i zyskasz trochę czasu na remake twojej głównej domeny. Jak podałeś konkurencja 700 000 wg. google, to pryszcz w miesiąc max dwa powinieneś mieć satelitkę w top 10.

Pozdro

@up , mi się wydaje, że piszesz niemalże słowo w słowo jak te firmy które "piozycjonują" autora wątku....

Po uj optymalizacja ? "Ja wbijam w topy puste domeny" ....

Słaby jesteś, mi się ostatnio udało wbić w topy domeny, których jeszcze nawet nie zdążyłem zarejestrować.

Co do firm to dla mnie mistrzostwem jest pozycjonowanie oparte TYLKO na katalogach i to kilku sztukach, robione swego czasu przez pewną firmę, bez analizowania nawet samej strony i bez rozeznania się w konkurencji.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności