Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masz ostrzejsze :P

2zs41hd.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja myślałem początkowo, że chodzi o jakąś maks prześladowaną przez google branżę. Czy naprawdę poziom firm błąkających się po pio jest aż tak niski? Ja tam się nie znam jeszcze na tyle, ale jakbym miał sam dla siebie robić to bym dojechał do 30 pozycji, albo i nie i zaczął się dopiero zastanawiać co tu dalej zrobić. Bo przecież to nie katalog czy jakiś tam sewis tematyczny żeby walić linkami w coś o czym ludzie za dużo nie piszą. Nigdy nie słuchaj tych co mówią, że zrobią wszystko i wbiją puste domeny. Wbić stronę na chwilkę to nie sukces. Dobra firma powinna doradzić najlepsze wyjście, tym bardziej że klient chce płacić i ma spercyzowane cele.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Idąc za logiką Daniela z Taxi, "opalony, więc się wylegiwał - taki na bank jest winny" :D nigdy nie zaufałbym nikomu tylko dlatego, że ma czas na pisanie postów na jakimś tam forum :)

Faktem jest, że podnieśli poprzeczkę ale na Boga, jeżeli ktoś zajmuje się SEO to powinien o tym wiedzieć i się do tego dostosować. Strony naprawdę są fatalnie pod względem SEO, pomijam foty produktów które moim zdaniem są kiepskie (foty a nie sam produkt) a ma to wpływ na konwersję .

fotografie moze i podniosą konwersję, ale jeżeli dzisiaj oglądalność strony wynosi 3-5 UU/dzień, a będąc w topach (top5-top10) na 4 frazy jest 50-120 UU/dzien , konwersja wynosi 5-20%, to z bardzo dobrymi zdjęciami o ile będzie więcej ?? klient w tej branzy potrzebuje: wysoką jakość, albo niską cenę, albo najchętniej oba... a czy zdjęcie będzie jak z katalogu... nie jestem przekonany, czy konwersja wzrośnie w sposób zauważalny...

Dobra firma powinna doradzić najlepsze wyjście, tym bardziej że klient chce płacić i ma spercyzowane cele.

jeżeli dzisiaj zarabiam x, a dzieki pracy pozycjonera zarobie 10x, to chętnie mu oddam 2x, bo i tak jestem 7x do przodu

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@up nie wiem jaka to branża (jako jedyny chyba nie poprosiłem urla) ale tak - wzrośnie w sposób zauważalny. Ludzie lubią kupować oczami - w każdej branży.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

a czy zdjęcie będzie jak z katalogu... nie jestem przekonany, czy konwersja wzrośnie w sposób zauważalny...

no właśnie, do tej pory działałeś ze swojego przekonania i co wyszło ? albo szukasz naprawdę pomocy, albo dalej sam wybierasz co uznajesz za słuszne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Traktuj swój biznes w internecie jak biznes stacjonarny , im lepsi sąsiedzi i dzielnica tym lepsi i bardziej wymagający klienci . Przenieś wszystkie realia biznesowe na płaszczyznę cyfrowa .

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

a czy zdjęcie będzie jak z katalogu... nie jestem przekonany, czy konwersja wzrośnie w sposób zauważalny...

no właśnie, do tej pory działałeś ze swojego przekonania i co wyszło ? albo szukasz naprawdę pomocy, albo dalej sam wybierasz co uznajesz za słuszne.

M

prawda jest taka, że jeszcze jakoś funkconują dzięki nałapanym klientom 2 lata temu jak przez 2 miesiace bylem w topach, w większości były to te same zdjęcia, co są teraz... Beerbant ma rację, zdjęcia na stroniektórej mu podałem odbiegają trochę od średniej, a powinny być przynajmniej na średnim poziomie, nie zmienia to faktu, że nawet najlepsze zdjęcia umieszczone w serwisie będącym na "topowej" 160 pozycji nie zostaną przez nikogo zauważone... :((((( natomiast nie podlega dyskusji to co napisali mi Panowie na PW: totalny burdel w optymalizacji, powtarzające się title/desc. , braki w alt i title, zle linkowanie wewnętrzne, linki wewnętrzne prowadzące w kosmos etc.

Traktuj swój biznes w internecie jak biznes stacjonarny , im lepsi sąsiedzi i dzielnica tym lepsi i bardziej wymagający klienci . Przenieś wszystkie realia biznesowe na płaszczyznę cyfrowa .

zmienić hostingodawcę, czy o co chodzi ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

Dobra dobra . Nie trać czasu na zbędne pisanie tylko zabierz sie do pracy. Juz masz naświetlenie co i jak i ...

Napisz za jakiś czas ze sie udało i napisz kto ci w tym pomógł .

Bo temat sie nie skończy .

Pozdr.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Dobra dobra . Nie trać czasu na zbędne pisanie tylko zabierz sie do pracy. Juz masz naświetlenie co i jak i ...

Napisz za jakiś czas ze sie udało i napisz kto ci w tym pomógł .

Bo temat sie nie skończy .

Pozdr.

Na pewno z jakiś czas podam rezultat, chyba że do tego czasu serducho mi padnie... ostatnio cisnienie mam 160/120 i nie sypiam w nocy...

Osobiście jestem zadowolony, że Google podnosi poprzeczkę. Wytną wszystkie firmy "krzak" (czytaj: jednoosobowa działalność ze szwagrem po roku czytania pio). Tylko szkoda klientów, nabitych w balona.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności