Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nie przestaniesz myśleć w kategoriach "za 2 miesiące", to lepiej od razu podaruj sobie SEO i zainwestuj czas w stworzenie strategii kampani AdWords

Frazy 3-4 wyrazowe do top 100 wchodzą prawie same i to szybciej niż dwa miesiące.

Na pytanie co będzie w SERPach za 2 miesiące nikt ci nie odpowie, bo nikt tego nie wie.

Na pewno będą wyniki + moje strony.

Każdy pozycjoner dobrze wie co będzie za 2 miesiące.

od mniej więcej września słyszę, że wyniki są zamrożone.

krecą.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gdzie blake w tym temacie?

On jest tylko jednym spośród (niestety) przeważającej ilości "napierdalaczy" linkami :D . No ale cóż , topic jest klasycznym przykładem "efekciarstwa" oraz "ja to robię topy w dwa dni" :D . Tylko jest mała różnica pomiędzy robieniem tych topów dla siebie a robieniem ich dla kogoś innego ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

On jest tylko jednym [...]

Beerbuś, po prostu stwierdziłem, że szkoda mi czasu na dyskusję na tym forum. Przelicz sobie swoje 12k postów i prawie 10 lat na tym forum. Na jego czytanie i pisanie na nim straciłeś około pół roku (jak nie więcej) swojego czasu. Masz coś z tego? (pytanie retoryczne).

Tylko jest mała różnica pomiędzy robieniem tych topów dla siebie a robieniem ich dla kogoś innego ...

Zasadnicza... ale nikt Ci nie broni robić serwisu z ofertami biur podróży za 1,2k miesięcznie dla klienta :olaboga:

PS. To był jedyny mój post w tym temacie, więc nie trudźcie się z komentowaniem tego, bo i tak nie odpiszę :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No wiem, że nic nie odpiszesz bo i nie masz o czym ;)

PS

robić serwisu z ofertami biur podróży za 1,2k miesięcznie

Chyba żartujesz z tymi wacikami :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jestem w szoku z jednego powodu, gdzie blake w tym temacie?

pan pozycjoner: skoro ta domena jest zafiltrowana, to postawimy nową, za 3 tygodnie postawilismy 3 nowe, a po miesiącu on juz we własnym zakresie jeszcze z 5...

stawiam że to on, dlatego milczy.

Zapewne spamowali cały czas tą samą gów*nią bazą miejscówek, wymiana domen niewiele daje jak się samemu podkłada G, nasuwajac po oflagowanych śmietnikach. Po 3 filtrze zmieniłbym bazę.

Czytając twoje posty Arkaszka dochodzę do wniosku że na wrażliwe keywordy została nałożona kwarantanna przy wysokich pozycjach i jeżeli ktoś próbuje się szybko wbić w topy lub używa do tego oflagowanych miejscówek dostaje z automatu filtr lub bana.

Autorowi wątku sugeruję na przyszłość , zgłębienie wiedzy z seo, bo niebawem będzie już tak że strony ktre będa trafiały do pozycjonerów z założenia będą filtrowane, lub koszt będzie zdecydowanie wyższy niż teraz , więc warto zadbać o własną wiedze bo większość pozycjonerów przestanie robić na kogoś a zacznie robić już tylko na siebie. a wszelkie umowy podpisywane z małymi firmami które opierają się na linkowaniu będą mało warte.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Autorowi wątku sugeruję na przyszłość , zgłębienie wiedzy z seo, bo niebawem będzie już tak że strony ktre będa trafiały do pozycjonerów z założenia będą filtrowane, lub koszt będzie zdecydowanie wyższy niż teraz , więc warto zadbać o własną wiedze bo większość pozycjonerów przestanie robić na kogoś a zacznie robić już tylko na siebie. a wszelkie umowy podpisywane z małymi firmami które opierają się na linkowaniu będą mało warte.

czyli mam sobie sam robić seo, sam rozliczać podatki, sam chodzić po mieście i rozrzucać ulotki, sam zostać grafikiem i zrobić sobie zajefajną stronę www... typowe polskie podejście... każdy zna się na wszystkim.

Myślałem, że od tego są profesjonaliści ("zajmujemy się profesjonalnie pozycjonowaniem, doradztwem optymalizacją..." "profesjonalne kampanie white seo")

link

Ja chciałem robić swoje i zarabiać swoje, i chciałem zlecić seo/pozycjonowanie i zapłacić komuś kto się zna na tym...

No ale w polskiej rzeczywistości jest to trudne do wykonania, jak napisał jeden mądry człowiek na PW: za dużo jest firm krzaków.

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nigdy nie słuchaj tych co mówią, że zrobią wszystko i wbiją puste domeny. Wbić stronę na chwilkę to nie sukces.

Pół roku "stania" pustej domeny w topie to sukces czy nie ? Jest info "strona w budowie", fakt. Taki test kiedy wyleci - konkurencja raczej średnia(informacyjnie 80k wyników gogla, choć nic to nie znaczy...)

Frazy 3-4 wyrazowe do top 100 wchodzą prawie same i to szybciej niż dwa miesiące.

Szalf, chętnie podam Ci niejedną frazę 3-wyrazową której nie zrobisz w tym czasie(top10 - do tego "fraza regionalna"). Możesz sobie ją zrobić "dla testów", nie podając domen publicznie.

Jedyny warunek - domena ma być nowa.

Zapewne spamowali cały czas tą samą gów*nią bazą miejscówek, wymiana domen niewiele daje jak się samemu podkłada G, nasuwajac po oflagowanych śmietnikach. Po 3 filtrze zmieniłbym bazę.

Nie o bazę tu chodzi, każdą bazą można zafiltrować domenę, nawet prywatnym "mega" zapleczem.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności