Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Szalf, chętnie podam Ci niejedną frazę 3-wyrazową której nie zrobisz w tym czasie(top10 - do tego "fraza regionalna").

Skoro mnie cytujesz to wnoszę, że przeczytałeś z uwagą. Jeśli nie to daję Tobie szansę naprawienia błędu, sprawdź o jakim topie pisałem. Na pewno nie był to top 10. :D

Edycja.

nie ważne...

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj od pani z BOK jednej z agencji z którą mam umowę dostałem odpowiedź, ze wyniki są ostatnio "zamrożone"...

Nie mam pytań więcej. Jeśli podpisujesz umowę z firmą, która zatrudnia na Twój koszt dupeczki w BOK a jeszcze ma zarobić to takie właśnie SEO prezentuje :D

Szukałbym małej firmy (może jednoosobowej) nie specjalizującej się we frazach z zerową konkurencją, z referencjami (jakie frazy w TOP), której będzie na Tobie zależało.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

jaka tematyka że taki problem z tym mają specjaliści ?

poszlo na PW

Nie mam pytań więcej. Jeśli podpisujesz umowę z firmą, która zatrudnia na Twój koszt dupeczki w BOK a jeszcze ma zarobić to takie właśnie SEO prezentuje :D

Szukałbym małej firmy (może jednoosobowej) nie specjalizującej się we frazach z zerową konkurencją, z referencjami (jakie frazy w TOP), której będzie na Tobie zależało.

Jednoosobowe też nie dają rady... co do referencji jednoosobowych: "pozycjonowanie" jedna w top 3 przez przynajmniej kilka miesięcy, druga w top 10 przez przynajmniej rok, inne referencje ciężko uzyskać, żeby były w miarę wiarygodne. Skorzystałem z firmy jednoosobowej z polecenia, ale pan po 2-3 miesiącach odpowiedział, że on za krótki na to i ze rezygnuje.

Wiem jedno, problem jest we mnie - nie umiem znaleźć odpowiedniej firmy....

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@Modrzew, problem nie leż w Tobie ale w branży. Dużo jest kombinatorów, którzy chcą wydoić jelenia, czyli klienta.

Sporo jest ludzi i firm bez wiedzy o pozycjonowaniu, seo o marketingu internetowym. Niestety ale teraz pozycjonowanie trzeba ściśle łączyć z innymi działaniami, nie liczą się tylko pozycje. Czasy napier.alania linkami odchodzą.

Musisz zainteresować się też reklamą adwords, są efekty. Musi być jednak dobrze poprowadzona kampania.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Sporo jest ludzi i firm bez wiedzy o pozycjonowaniu, seo o marketingu internetowym.

Jest też jakaś część osób, które mają wiedze i mają czym linkować tylko że olali klientów i skupiają siły na afiljacji, czyli tym gdzie mogą wyciągnąć o dużo dużo wiekszą kase, niż na pozycjonowaniu jakiś gienków hydraulików.

czyli tym gdzie mogą wyciągnąć o dużo dużo wiekszą kase, niż na pozycjonowaniu jakiś gienków hydraulików.

Tak, zapomniałem o fachowcach z afilijacji co już nie robią gieńków hydraulików, fryzjerów radom, którzy porzucili multikodziarskie katalogi.

Którzy robią dużo dużo większą kasę od pozycjonowania za 50zl/mc.

Z tą afilacją też nie popadajcie w skrajność - ten kto robi PP wie co się teraz dzieje(teraz, nie interesuje mnie to co było miesiąc temu).

Natomiast hydraulik warszawski wbrew pozorom nie jest trudną frazą, za to stabilność pozycji jest lekko rotacyjna ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

wie co się teraz dzieje(teraz, nie interesuje mnie to co było miesiąc temu).

przykre to że na forum o pozycjonowaniu o takich rzeczach się nie rozmawia, bo jak na dłoni widać że zmiana w algorytmie nastąpiła. Za to dobrze jak nigdy tematy o bogusiu i dowcipy, czekam na kolejny tego typu i 10 stron postów. Cóż taki kierunek rozwoju wybrała "góra". Z drugiej strony znajdzie się pewnie zaraz 20 szpeców którzy napiszą że wszystko wchodzi w top1 jak zawsze :)

Sorry gyverr ale ci bardziej doświadczeni seowcy nie puszczą pary z ust, jedynie średnio zaawansowani cokolwiek dopytują lub podpowiadają - moja rada dla ciebie chcesz się naprawdę nauczyć sztuki pozycjonowania słuchaj Matta Cuttsa czasami między wierszami mówi o bardzo istotnych rzeczach.

Tak, zapomniałem o fachowcach z afilijacji co już nie robią gieńków hydraulików, fryzjerów radom, którzy porzucili multikodziarskie katalogi.

Berrbant w którymś tam poście wspomniał że pozycjonowanie własnej strony to nie to samo co pozycjonowanie strony klienta i niestety ma 100% racji , dobrze że pracuję sam dla siebie.

Zmiana nastąpiła, algo zrobił się bardziej wrażliwy i łatwiej o filtr, za coś za co 4 miechy temu dostawało się topy, teraz powoduje odlot w odchłań.

przepychacz rur Warszawa, nie jest specjalnie trudna, choć ruch w topach spory i utrzymać się w nim nie jest prosto.

D_S jak chcesz to mogę dać ci namiar na hydraulika który robił mi kwadrat, nie mam do niego zastrzeżeń.

moja rada dla ciebie chcesz się naprawdę nauczyć sztuki pozycjonowania słuchaj Matta Cuttsa czasami między wierszami mówi o bardzo istotnych rzeczach.

teraz to dałeś do pieca :D

dla mnie sztuka pozycjonowania to: umiejętność harvestowania, posiadanie skutecznych programów i pisanie własnych modów do nich co przekłada się na linkowanie w miejscach w których nie ma seo pokemonów - z ust kuttsa nigdy czegos takiego nie uslyszlaem. Zgadzam się oczywiście że jak ktoś pracuje przy serwisach z site milion to optymalizacja tam jest bardzo ważna i dużo czasu można poświęcić na dopieszczanie strony pod wyszukiwarke, ale jak ja pracuje na stronach z sitem = 1 to cała optymalizacja u mnie to ustawienie title i włożenie frazy na strone <- i to działa, także po co mi mega rady matta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności