Skocz do zawartości

erotomani gawędziarze...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie sztuka pozycjonowania to: umiejętność harvestowania, posiadanie skutecznych programów i pisanie własnych modów do nich

Super. 100% ludzi z afiliacji tak robi. Umiejętność obsługi automatów jest bardzo ważna.

Jaką grupę katalogów multikodziarskich miałeś wcześniej? :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nigdy nie miałem swoich katalogów, kilka razy tylko korzystalem z jakiś grup ale efekty są marne, teraz to juz całkiem moc katalogów jest chyba zerowa. No ale eksperci dodają do tej słynnej listy top 100 no bo co maja robic innego jak to szczyt ich możliwości? Jak robi się w Seo cos co może powtórzyć każdy jeden człowiek na ulicy to jest to gó**o warte.

Jak robi się w Seo cos co może powtórzyć każdy jeden człowiek na ulicy to jest to gó**o warte

Właśnie, teraz wszyscy robią PP.

Nie wiem czy wiesz, ale najlepsze pieniądze już się skończyły. Teraz są w innym miejscu, niszy. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Szalf -> pieniądze zawsze są w niszach, czy to seo czy cokolwiek innego.

Ale zgadzam się z drugim twierdzeniem - kasa zarabiana na SEO jest i będzie coraz mniejsza. Dużo firm poleci z rynku(co już się dzieje a to początek) - gogiel inwestuje w SI do silnika swojej szukajki więc zmiany będą na pewno i to nie na lepsze. A to oznacza PROBLEMY seowców nie tylko tych z PP ;)

Tak że brać się panowie za content na swoich spamach a nie pisać bezsensownie na pio :lol:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

A to oznacza PROBLEMY seowców

Nie do końca - po prostu na rynku zostaną tylko ci kreatywni.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Xamox

Tam gdzie nie ma konkurencji

Czyli gdzie w dobie cywilizacji informacyjnej, gdzie wszystkiego jest, aż wręcz nadto?

Ale zgadzam się z drugim twierdzeniem - kasa zarabiana na SEO jest i będzie coraz mniejsza.

A ja gdzieś słyszałem, że coraz większa bo wypozycjonowanie będzie coraz trudniejsze i automatyczne i tanie metody nie będą już działać itp itd. To jak to jest? : ) Dlaczego uważasz, że mniejsza? Rynek pójdzie w stronę reklamy, obsługi adwordsów itp?

A to oznacza PROBLEMY seowców

Nie do końca - po prostu na rynku zostaną tylko ci kreatywni.

Kreatywność w przypadku pozycjonowania nie polega na tym tak jak na zjedzeniu spagetti? można łyżką, widelcem, nożem, rękami ale i tak w końcu zostanie zeżarte..

Kreatywność to znalezienie złotego środa, który będzie jak najbardziej przyjazdny dla tego jednego algorytmu super tajnego.

Kreatywność to nie przypadkiem pewna rada od zgreda o treści: "testy, testy, testy..." ?

po prostu na rynku zostaną tylko ci kreatywni.

Pisze się tak od lat i nadal są wszyscy u żłoba.

Bo jadą na dobrej opinii ogółu. To tak jak ja bym mówił laskom, że jestem żołnierzem. No skoro żołnierz to musi być chłop. A to, że nigdy nie strzelałem to swoją drogą..

cyber, on 25 Jun 2014 - 12:24, said:
@Xamox
Tam gdzie nie ma konkurencji
Czyli gdzie w dobie cywilizacji informacyjnej, gdzie wszystkiego jest, aż wręcz nadto?

Informacja jest towarem za który trzeba zapłacić czasem słono, zacznij sam coś robić a otworzy się przed tobą nowa perspektywa, kreatywność to umiejętność zadawania sobie właściwych pytań aby nie brnąć cały czas w ślepej uliczce !

Pisze się tak od lat i nadal są wszyscy u żłoba.

Spokojnie, zobaczysz za rok, dwa . Zwróć uwagę na to, że nie tylko wzrastają wymagania korpogoogle , przede wszystkim rośnie świadomość klientów i "napierdalacze linkami" stanowią coraz mniejszą grupę.

Kreatywność to nie przypadkiem pewna rada od zgreda o treści: "testy, testy, testy..." ?

Nie, kreatywność to umiejętność wykorzystania wniosków z testów. Z resztą na chwilę obecną testy się robią coraz droższe i bardziej sie opłaca analiza serpów.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności