Skocz do zawartości

Instalacja systemu wymiany

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Przyłączam się do powyższej prośby.Ja kod wkleilem do jednego z blokow....ale nie dziala,nie wyswietla linkow :/

Linkortest - bez problemow...

[EDIT]

Już mam :tancze:

Thx forestowy ;)

Wystarczy wkleic ten kod :

<?

ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") . ':../:../../:../../../:../../../../');

include_once ('linkor.php');

linkor_wyswietl_poz();

?>

do pliku funkcje.php tak jak forestowy napisał(po powered by...) ok 350 linijka

Postapiłem zgodnie z zaleeniami.

https://katalog.zakladysportowe.waw.pl/test_linkor/index.html - wskazuje poprawność instalacji. Jednak kiedy prubuję aktywować stronę w "Mój Linkor", wyświetla mi komunikat: "BŁAD: Brak linków z systemu linkor.pl na Twojej www: katalog.zakladysportowe.waw.pl.

Strona nieaktywna

System Linkor wymaga instalacji linkow na każdej podstronie serwisu www." Co w takiej sytuacji powinienem zrobic, czy ktoś miał podobny problem?

No to nie wiem.

Znalazlem takie coś na forum linkora:

Jeśli wkleiłeś poprawny kod dla php w kod witryny, to możesz spróbować jeszcze wyczyścić zawartość pliku linkor.txt

I to już prubowałem :-( Nie wiem co jest grane, ale gdy wklejam kod tak dla pruby u samego dołu funkcje.php, to linki zaczynają się wyświetlać, ale u samej góry, a ja chcę je w stopce. Może to przez ramki? Nie kumam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności