Skocz do zawartości

WordPress + WooCommerce = potrzebna podpowiedź

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,
Postanowiłem założyć swój pierwszy sklep internetowy własnie oparty na WordPress, znalazłem fajny szablon pasujący pod tematykę mojego sklepu. Wybrałem również system oparty na woocommerce lecz nie wiem czy jest możliwość zintegrowania tego z tym szablonem https://themeforest.net/item/organic-market-friendly-ecommerce/full_screen_preview/5836734 ?

P.S
Czytałem również, że jeśli nie będę miał wiele produktów w sklepie to całkiem dobrze może to funkcjonować i nie muszę stawiać sklepu na prestashop itd.
Produktów w moim sklepie będzie maksymalnie 50.
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Artur
Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

@Nikonem: kope lat :)

@sylver: właśnie teraz doczytałem, że obsługuje woocommerce, wybacz :)

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w sklepach internetowych opartych o WP i mógłby zaprezentować jakiś swój ponieważ chciałbym zobaczyć jak to wygląda w praktyce?

Wielkie dzięki :)

Nie ma możliwości aby się bardziej rozwinął o dodatkowe produkty, co jedynie może wzrosnąć sprzedaż lub ilość odwiedzin :)
Czy posiadasz jakiś ciekawy przykład sklepu postawionego na wordpressie związanego z żywnością?

Musisz tylko dopisać integrację np dotpay z całością. Chyba jest gdzieś w internecie na ile pamiętam do Woo, Jiga i innych - jednego człeka.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred: dziękuję!

P.S
Czy w swojej karierze natrafiłeś kiedyś na jakiś sklep postawiony na wordpressie i pamiętasz jakiś adres abym mógł zobaczyć jak to wygląda w praktyce?

Nie. Alemam kilka kopii sklepów na wordpressie zrobionych pod ruch ;)

Ok :)

Jeszcze pytanie z innej beczki, z tego co kupowałem u Ciebie wpisy w katalogach, to masz również system płatności lecz ja nie potrzebuje sms, a bardziej do przelewów.
Jaki system płatności jest najlepszy obecnie na rynku?
Bo jest sporo do wyboru:
- Transferuj.pl
- Przelewy24
- Homeypay
- Dotpay
- PayU
itd.

Co polecasz?

Ja od zawsze jestem w dotpay i na razie dobrze mi z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności