Skocz do zawartości

Czy to znaczy że mi się udało zdjąć filtr?

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś niespełna rok temu dostałem powiadomienie:

Wykryliśmy sztuczne lub nienaturalne linki prowadzące do Twojej witryny. Kupowanie linków 
i uczestnictwo w programach ich wymiany w celu manipulowania rankingiem PageRank stanowi 
naruszenie wskazówek Google dla webmasterów.
Z tego powodu Google podęło ręczne działania antyspamowe w odniesieniu do elementu xxxxxxxxxxxx. 
Google może podjąć kolejne działania w odniesieniu do Twojej witryny lub jej części

Po walce otrzymałem w zeszłym tygodniu informację w GWT:

Wykryliśmy wzorzec nienaturalnych, sztucznych, mylących lub manipulacyjnych linków prowadzących 
do stron Twojej witryny. Niektóre z tych linków mogą pozostawać poza kontrolą webmastera, 
więc w tym przypadku podejmiemy działania w stosunku do nienaturalnych linków, a nie rankingu witryny jako całości.

Czy to oznacza że filtr ręczny został zdjęty?

Wiadomo że teraz czas odzyskać pozycje, bo one spadły. Ważne jest tylko dla mnie czy to rzeczywiście koniec filtra?

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Filtr nadal jest.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przy takim tempie walki z filtrem zapewne za 15 lat stronka sama wyjdzie z filtra, znikną wszystkie miejscówki gdzie dodałeś linka ;)

mam nadzieję, że postawiłeś rok temu nową stronkę, a z filtrem walczysz dla treningu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności