Skocz do zawartości

[Beta] Inteligentny Generator Synonimów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak się zastanawiam jaki cel miałyby mieć takie synonimizowane teksty, które może wyglądają lepiej niż generowane automatycznie ale zawsze po przeczytaniu choćby jednego zdania widać, że nie są pisane przez człowieka tylko tworzone przez jakieś programy.

Na własne blogi dla internautów raczej takiego czegoś się nie będzie wstawiać, a na zaplecza chyba nie ma różnicy czy tekst jest lepiej czy gorzej stworzony, bo jak admin googla przejrzy taka stronkę to może zbanować i jedną i drugą stronkę. Chyba że liczy się na to że ludzie z googla są na tyle głupi, że nie dostrzegą tego że tekst jest automatycznie tworzony.

@fasolowa - chodzi o testowanie jakości tekstów, strona panel przygotowane na szybko żeby umożliwić testy.

@Bestek - trzeba właśnie liczyć na to, że oceniający stronę nie będzie się zbytnio wczytywał w tekst i nie będzie spędzał zbyt dużo czasu na jego czytaniu. Na studiowanie na pewno czasu nie będzie.

Teksty po szybkiej korekcie naprawdę dają dobre teksty.

już działa jak należy ale spodziewałem się troszkę lepszych rezultatów.

@Bastek - zgadzam się - synonimy to synonimy i Google to wyłapuje a jeśli jeszcze nie to w najbliższym czasie zacznie

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

Jeżeli google nie potrafi rozpoznać synonimów to śmiało można stosować automatyczne generatory, a jak przyjdzie do oceny strony przez człowieka to zarówno lepszy jak i gorszy tekst z synonimami będzie szybko wyłapany nawet bez dogłębnego wczytywania się. Przeciętnie inteligentny moderator po kilku słowach zauważy "podpuchę" i każde kolejne zdanie będzie tego potwierdzeniem.

Życzę jednak powodzenia w doskonaleniu projektu.

Oczywiście nie krytykuję Cię bo takiego narzędzia jeszcze nie było i chwała Ci za to.

Każdy pisze że synonimy są złe a i tak ich używa ;)

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności