Skocz do zawartości

Nowa odpowiedź do RR

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Matt zapowiadał, że negatywna odpowiedź na RR będzie bardziej obszerna z większą ilością informacji.

Pierwszy przykład takiej odpowiedzi wraz z komentarzem odpowiadającego pokazał SER

ep4uhrts.png

Cały artykuł na ten temat https://www.seroundtable.com/google-reconsideration-request-note-18708.html

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Stary i ślepy jestem bo nie mogę zobaczyć tej większej ilości informacji , może więcej bleblania ale informacji ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe jaki wpływ na rozpatrzenie ma poprawienie kodu strony i czy to nie jest kolejny automat.

Zaraz się okaże ze wizytówki 3 podstornowe będą dostawać info o canonicalach ;-)

Good-faith efforts .... ja tam best effort zrobiłem i mam bliźniaki :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

"A note from your reviewer" - Testują swoje nowe, zaawansowane odpowiedzi od algorytmów - czy uznamy je za odpowiedzi od człowieka i będziemy się cieszyć - ostatnio to modne i niektórzy się chwalą takimi efektami. Google nie chce być gorsze.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 3 miesiące temu...

Matt zapowiadał, że negatywna odpowiedź na RR będzie bardziej obszerna z większą ilością informacji.

Dostałem dziś 'obszerną' , z WIĘKSZĄ ilością informacji :

"Przeanalizowaliśmy prośbę o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia witryny vvvvvv i zmieniliśmy jej stan, ale wciąż uważamy, że treści lub linki w witrynie naruszają nasze wskazówki dotyczące jakości." :) :)

Teraz to pozostaje szklana kula :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Niby disavow jest takie be i dla leszczy ale jak się wchodzi w temat o tym g*** to same "stare" osoby widać.... :faja: :faja: :faja:

w pewnym wieku już sam nie wiesz dokładnie co gadasz a co robisz ;) Skleroza postępuje i kto wie, może karteczka z notką: "Nie używać DT", gdzieś się zapodziała ;)

a z drugiej strony wielu złośliwieje na starość i lubi "dowalić" sąsiadowi, więc... cholera wie :D

Wczoraj pisałem (wyżej) o "wiadomości" w związku z rozpatrzeniem RR. Dziś z rana na tę samą stronę otrzymałem kolejne info :

"Wykryliśmy wzorzec sztucznych lub nienaturalnych linków prowadzących do Twojej witryny...." - normalnie ekstra.....

Strona ogólnie rekordzistka. Półtora roku temu jedno info o nienaturalnych linkach. Pół roku temu drugie o nienaturalnych. Od tego czasu masę linków udało się usunąć. Nie dodany ani jeden nowy.

Teraz trzecie o nienaturalnych linkach. :)

M

Niby disavow jest takie be i dla leszczy ale jak się wchodzi w temat o tym g*** to same "stare" osoby widać.... :faja: :faja: :faja:

Narzędzie disavow jest zdecydowanie łatwiejsze w użyciu niż pozycjonowanie . :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mario wymień domenę, szkoda baterii na RR

Traktuję to jako doświadczenie. Nie liczę na powrót pozycji nawet gdy zdejmą filtr.

Zresztą zauważyłem, że od pewnego czasu domeny z ręcznymi filtrami same zaczęły odzyskiwać pozycje identycznie jak te, którym "zdjęli" ręczne działania. Tak jakby już wszystko pofiltrowali i brakowało im w indeksie dobrych stron.

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności