Skocz do zawartości

Prawidłowa optymalizacja sklepu internetowego w 2014

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie. Może jestem starej daty, ale trzącha mną jak czytam takie teksty.

Co to k... jest?

Szanujmy własny język, bo być może niedługo okaże się, że to jedyne co mamy swojego.

Szanuj i pielęgnuj, szczególnie to na k...

Szanuje, pielęgnuje i nie używam w innej formie niż napisałem :) (w przeciwieństwie do jaśnie nam panujących).

Ale jakby nie było to nasze.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zależy przede wszystkim od "zasobności portfela"

Zgoda.

Należy się do tego przyzwyczajać, będzie jeszcze drożej. :)

zapowiedzi, że będzie drożej czytam tu od ładnych paru lat a tymczasem niedoszli klienci wciąż pokazują mi wyceny od konkurencji, gdzie 50zł/m-c to max ;) więc my tu sobie gadu, gadu a rzeczywistość i tak po swojemu :)

a tymczasem niedoszli klienci wciąż pokazują mi wyceny od konkurencji, gdzie 50zł/m-c to max

Czy efekty też pokazują za, które płaca 50zł/mc? :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dużym skrócie:

Jest tego naprawdę sporo. Musiałbyś zadać konkretne pytanie, aby dowiedzieć się więcej.

Bardzo Ci dziękuję za Twój obszerny skrót :) Zapewne wielu użytkownikom tego forum, mogą przyda się te cenne rady! :)

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

niedoszli klienci wciąż pokazują mi wyceny od konkurencji, gdzie 50zł/m-c to max

A wycenami "wyciągnięcia z filtra" już się nie chwalą ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a tymczasem niedoszli klienci wciąż pokazują mi wyceny od konkurencji, gdzie 50zł/m-c to max

Czy efekty też pokazują za, które płaca 50zł/mc? :)

Dużo firm działa teraz na zasadzie - zrobimy minimum i może wpadną topy, jak się nie uda najwyżej odejdzie klient, strata niewielka.

Zobaczcie jak teraz wyglądają topy na różne frazy, nie tylko te łatwe. Czasem jest to kilkanaście linków z katalogów plus kilka innych i jest załatwiony temat pozycjonowania.

niedoszli klienci wciąż pokazują mi wyceny od konkurencji, gdzie 50zł/m-c to max

A wycenami "wyciągnięcia z filtra" już się nie chwalą ? ;)

Ostatnio wpadło mi trochę klientów, którzy kupili usługę wyciągnięcia z filtra(algorytmicznego) za stówkę.

Czekali prawie rok Ci najbardziej cierpliwi i nic. Myśle, że usługa wyciągania z filtra działa tak, że kasujesz zaliczkę i czekasz w nieskończonośc i nie robisz dosłownie nic. Może za jakiś czas Google sama ściągnie filtra, algorytm się zmienie, będzie większy update, pozycje wrócę i kasujesz pozostałą kasę. Dobry biznes dla naiwnych.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

W wyciąganiu z filtra tak jak i w "pozycjonowaniu" są "lepsi" i "gorsi" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W wyciąganiu z filtra tak jak i w "pozycjonowaniu" są "lepsi" i "gorsi" ;)

Klienta nie interesuje czy jesteś lepszy czy gorszy - dla klienta NADAL liczy się cena i skuteczność.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dla klienta liczy się też rzetelna informacja o usłudze. Niestety SEO jest tego rodzaju usługą gdzie z jednej strony można osiągnąć cel (nazwijmy to po imieniu) gównianą usługą jak i z drugiej strony nawet najlepiej wykonana nie gwarantuje sukcesu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności