Skocz do zawartości

Dodawanie kilkudziesieciu firm do Google Moja Firma

matfeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w Google Miejsca około 50 wizytówek głównie firm z którymi współpracuję/owałem. Od jakiego czasu widzę, że moje nowe wizytówki nie są akceptowane tzn. są w stanie ciągłego sprawdzania. Wcześniej nie było problemu a teraz od kilku miesięcy wszystko co dodam jest w sprawdzeniu. Napisałem kilka tygodnie temu do pomocy Google i dostałem odpowiedź:
Aby spełnić to wymaganie jakościowe, na każdym koncie najlepiej mieć tylko jedną markę lub firmę i jako e-mail logowania ustawić adres z domeny firmowej (np. JanKowalski@example.com). To pozwala utworzyć osobne konta dla poszczególnych firm i zweryfikować je, korzystając z kodu PIN. Więcej informacji o weryfikacji kodem PIN znajdziesz w artykule „Informacje o weryfikacji” w Centrum pomocy.

Czy Wy też tak robicie jak dostałem w intrukcji? Ostatnio został oddany nowy panel zarządznia, więc może jest jakiś łatwiejszy sposób zarządzania wieloma wpisami?

Znalazłem jeszcze takie coś:

https://support.google.com/places/answer/178024%3Fhl%3Dpl+&cd=3&hl=pl&ct=clnk&client=firefox-a

...czasami tworzę strony internetowe

Cytowany wpis od google dotyczy firm z oddziałami w różnych miastach Polski. Niestety w przypadku rejestracji z jednego konta większej ilości firm googlasy utrudniają weryfikację a czasami wręcz ją uniemożliwiają. Chodzi właśnie o uwiarygodnienie takich wpisów.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności