Skocz do zawartości

Serwis z API do katalogowania

mnt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję serwisu internetowego przez który mogę dodawać strony klientów do katalogów.

Interesuje mnie możliwość dostępu do API przez który mogę zgłosić dodanie linku a następnie otrzymać w takiej samej formie raport.

Nie interesuje mnie automatyczne dodawanie wpisu do 1000 katalogów. Tylko sam decyduję kiedy, gdzie i o jakiej treści ma być dodany wpis.

Miesięcznie chciałbym mieć możliwość dodania ok 2000-4000 wpisów.

Proszę o sugestie kto oferuje tego typu usługi.

Są dodawarki do grup katalogów (szukaj po multikodach). Coś takiego jak piszesz znajdziesz w swkat.pl (bez api, z panelem). Ale nie są to górnolotne katalogi no i ilość jak na razie 300 katalogów.

Raczej nie znajdziesz takiej usługi.

Jest bardzo mało katalogów do których warto dodać wpis i do nich na pewno nie ma automatów.

To co ma api nie nadaje się do tego aby dodawać strony klientów (zakładam, że współpracujesz z klientami a nie kroisz kasę).

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To co ma api nie nadaje się do tego aby dodawać strony klientów
Co za bzdura....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dodawarki do katalogów != API katalogu, czy też innego serwisu :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności