Skocz do zawartości

Wybierz sobie reklamę!

CyklOP

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zauważyłem na mojej stronie zamiast 4-tej reklamy w bloku składającym się z 4 reklam (format 728x90_as) coś ciekawego...

Pojawiło się:

"Zobacz reklamy:

Temat 1

Temat 2

Temat 3"

Jak wybralem temat, po lewej zmienily sie reklamy na ta tematyke, po prawej pojawily sie nowe tematy do wyboru i ... wyszukiwarka reklam!

Wyszukalem jakies reklamy, stwierdzilem ze zobacze czy na innej stronie tez tak mam i... juz mi się to nie pojawiło :) Być może jednak ktoś to widział i zrobił screena, albo wie co to za zabawy googla? ;)

Może się to okazać całkiem ciekawe przez pewien czas, bo zawsze to coś nowego i może użytkowników zachęci do aktywniejszego reagowania na reklamy (do czasu aż się z tym oswoją)

Replays.PL Warcraft III - dla wszystkich fanów Warcrafta ;-]

Testowali to rok temu...ale wydaje sie ze sie nie przyjelo.

Nie wiem jak teraz ale wczesniej ten format nazywal sie:

160x600_radlinks_beta

(wpiszcie

google_ad_client = "ca-google";

google_ad_format = "160x600_radlinks_beta";

google_adtest = "on";

do jednostki aby sprawdzic jak to wyglada )

:)

pozycjonuj.png

a ja widze na duzym billboardzie 728x90

wczoraj sobie chodzilem po moim serwisie aby zlapac te reklamy no i udalo sie :pisze: przejzalem z 300 podstron az w koncu trafilem na tą jednostke - po odswieżeniu znów jej niema - bardzo szkoda ponieważ reklamy naprawde fajnie tematycznie - o tematyce mojego serwisu więc klikalność byla by wyższa

Może by tak ktoś screen schota strzelił, bo ja ciągle wypatruję, wypatruję i nic.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Moze ktos screena dac bo nie wiem o co chodzi :wow:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności