Skocz do zawartości

qfa.pl

QFA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

a tresc ? co byscie zmienili jescze ?
hmm jeżeli chodzi o treść to byśmy ja najpierw dodali :)

Pod jaką rodzielczość jest ta strona? Przynajmniej ją wyśrodkuj to będzie można przyjąć ze jest pod 1024.

No i ponad 100 błędów to stanowczo za dużo https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fqfa.pl%2F

.

Eee tam, tabelki... ;)

Przy 1280*1024 top strony ciut się rozsypuje, poza tym ta strona jest jakaś... pusta. Za pusta. I to nie w stylu "web2.0 whitespace" :)

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Podobno zamieszczanie adsense zaraz pod topem ma jedną z najniższych skuteczności.

No i jak wchodzi się na taką stronę to nie wiadomo właściwie, o czym ona jest, bo pierwsze, co to się czyta nagłówki reklam, (ale w nie nie klika) i opuszcza stronę.

A jak wygląda sprawa z prawami autorskimi tych gier, bo to, że tylko są podlinkowane nie zmienia faktu, że są prezentowane na stronie.

Design wydaje się być nieco monotonny (dominuje głównie jedna barwa) - aczkolwiek jest całkiem przyjemny i przejrzysty ;)

Co do contentu, to materiałów troszkę jest - zatem jest co wybrać ;) Jak dla mnie, to przydałaby się jeszcze wyszukiwarka...

Mogę zapytać, z jakiego skryptu (CMS'a) korzysta ta strona? Jest to autorskie rozwiązanie, czy gotowy skrypt?

Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor :)

Podobno zamieszczanie adsense zaraz pod topem ma jedną z najniższych skuteczności.

podobno...

jakos za zimna. moim skromnym zdaniem kolory te nie sluza dobrej zabawie a chyba taki sens ma ta strona. raczej cos od slonca lub pomaranczy. zloto tez wywoluje mimowolne szczezenie sie u ludzi. pozdro

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności