Skocz do zawartości

Smutny Autobus

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry filmik, dobry przekaz, dobre wykonanie - tylko pomysł z lekka nietrafiony. Akcje z parkingiem i śmietnikiem można było zastąpić czymś innym, bo to właśnie na nich się skupia cała afera. Ale całość na plus, bo doskonale pokazuje chorą mentalność co niektórych - jeździć złomem, bo "zabytkowy, smutny, sympatyczny, bo coś tam się pamięta z PRL, bo kiedyś (pierdyliard lat temu) był na chodzie i jak ja takim autobusem jeździłem na kolonię, to prawnuki też mogą. A taki złom na drodze stwarza zagrożenie dla pasażerów i innych uczestników ruchu. Nie ma sympatii i taryfy ulgowej dla starych gratów, które do niczego się nie nadają.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zabytkowymi autami jeździ się tylko na zloty

Znaczy wszystkie Maluszki, Audi 80tki, Fiaty, Polonezy są do kitu?

Znam takich, co dbają o swój samochód, nie interesują ich elektroniczne rozwiązania, moduły, podzespoły, i ja się do nich zaliczam, moze to chora inwestycja, a może po prostu do przywiązanie do czegoś, co się kupiło za własne pieniądze?

Bezpieczeństwo? Stan techniczny?

Nigdy nie miałem z tym najmniejszego problemu, zawsze DBAM o samochód

Zresztą wielokrotnie widziałem, jak 4-5 letnie samochody stawały w miejscu bo "nawalił czujniczek" a mój jechał dalej, nie chodzi iż muszę cisnąć 150-200 (bo ja samochód traktuje jako dodatkowy środek transportu)

Film powinien kończyć się inaczej, a mianowicie iż autobus dostaje nową szatę, i wraca do gry ;) (Przenosi się jego "duszę" pewien element, a nie doprowadza do destrukcji)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności