Skocz do zawartości

Gdzie wyświetlają się moje reklamy

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Niedawno stworzyłem swoją pierwszą kampanię więc nie hejtować mnie od razu bo stawiam pierwsze kroki :P
Idze jakoś zobaczyć gdzie, na jakich stronach wyświetlają sie moje utworzone reklamy z kampanii?

Pozdrawiam.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Najpierw wejdź na zakładkę Sieć reklamowa z menu nad wykresem. Następnie Miejsca docelowe. Zobaczysz listę stron, na których pojawia się Twoja reklama.

Jeśli zaczynasz przygodę to zapewne stosujesz w jednej kampanii sieć reklamową i sieć wyszukiwania. Zastanów się nad dwie odrębnymi kampaniami na poszczególne sieci.

Trochę inaczej się prowadzi kampanię na sieć reklamową. Możesz stosować kierowanie na kilka sposobów np. po słowach kluczowych kontekstowo bądź wskazujesz konkretne strony, na których ma pojawiać się Twoja reklama. Takich stron możesz szukać w planerze stron docelowych z poziomu zakładki Narzędzia.

• 2 tygodnie później...

podczepiam się pod temat - mam kampanię tylko w sieci reklamowej i tylko na tematy, ale jak kliknę tam, gdzie piszecie to pokazuje mi się tylko:

"W tabeli znajdują się witryny, w których wyświetlane są reklamy, i skuteczność tych reklam. Obecnie nie ma żadnych statystyk. Po utworzeniu kampanii trzeba czekać co najmniej 48, godzin zanim pojawią się pierwsze dane."

A już dawno minęło 48h, a kampania wyświetla się i są wejścia na stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności