Skocz do zawartości

Jestem nowy...

Sebaci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tu nowy. Właściwie jestm początkującym webmasterem. TU jest moja strona.

Jak widzicie nie ma na niej jeszcze zbyt wiele rzeczy. Chcę zasięgnąć waszej porady, opinii o tej stronie. Na jakie słowa kluczowe ją pozycjonować? Najwazniejszą częścią strony bedą porady.

Dodałem strone do chyba 300 katalogów, o ile nie więcej. Niby ok, ale większość w ciągu jednego dnia. Wiem że to stanowczo za dużo. Przeglądając to forum wczesniej widziałem post innego użytkownika, który się pytał czy dalej dodawać do katalogów czy nie, ale nie uzyskał jednoznacznej odpowiedzi. Tak więc pytam sie - czy odpuścić sobie dodawanie do katalogó na jakiś czas, czy dalej dodawać regularnie do kilku katalogów dziennie? Moja strona nie zwiększyła pageranku nawet o 1 :/

Może jakieś wskazówki co do adsense? Na razie nie mam szans na duży zarobek bo mam za mało wejść. Dwie reklamy dałem na dole, ale w inne miejsce ich nie mogę przestawić. Linki dałem na górę strony, czy są waszym zdaniem w odpowienim miejscu? Jaki jest przeciętny CTR na stronach?

Strona jest zrobiona na Divach, tylko menu jest w tabeli ale mogę je w divie zrobić. To niezamknięte td to właśnie sie niedawno dowiedziałem ale nie wpływa to na oczekiwany wygląd strony. Na suwaki to wszyscy narzekają :/ Rzeczywiście to był zły pomysł. Chyba zrobię stronę od nowa, o czymś konkretnym. Przy obecnej stronie chyba nie mam szans ani na dużą oglądalność, ani na zarobki w Adsense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności