Skocz do zawartości

Google zamroziło wyniki

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann ma rację do pewnego stopnia - wyniki są nie ZAMROŻONE a OPÓŹNIONE.

Druga sprawa to linkowanie i optymalizacja, frazy wchodzą ale różnie - od 2 dni do miesiąca i dalej.

Największa kaszanka jest na trudnch frazach "spamowych", bo co z tego że wejdzie po miesiącu jak SQT "sczyści" za 2 dni. Mija się z celem taka zabawa. ALE, da się i to ominąć, niestety trzeba zainwestować w... ?! Właśnie ! :lol:

no i lodowiec przeszedł

cxbsb9i8.jpg

fraza 600k wyników z konkurencją.

Tomus, dużo ludzi nie lubi takich wklejanek. A wiesz czemu ? Bo fraza może mieć konkurencję zerową, a do tego wyniki mogą być z tamtego roku. Dla bardziej inteligentnych jest też opcja zmiany wyników w bazie, lub nawet zabawa z PS.

Tak że odpuszczajmy sobie takie "wklejanki", bo chyba nie chciał byś żeby to forum zeszło na psy ?(do użytkownika "pies" - absolutnie do Ciebie nic nie mam :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Google nic nie zamroziło, konkurencyjna fraza (1,6 mln wyników) właśnie wczoraj w top wskoczyła ale to domena z historią i "naturalnie" linkowana ;) Top'y na innych frazach i domenach (mniej konkurencyjnych) również w ostatnim miesiącu udało się osiągnąć.

W przypadku nowych domen rzeczywiście sytuacja wygląda trochę gorzej i trzeba swoje "odczekać" aby osiągnąć sensowną pozycję ale tak jest już od kilku miesięcy a nie od pandy 4.0

long tail wchodzi normalnie jak dawniej, także chybiony przykład.

chyba nie załapałeś przekazu. :)

Najważniejszym dla autora wątku nie są zamrożone wyniki a promowanie swojego bloga. W tym celu jest ta dyskusja. Pozycjoner powinien mysleć. ;)

O jakimś tam zamrożeniu fraz, możemy jedynie mówić w branży finansowej, szybkie pożyczki etc. i to nie w Polsce.

Dla polskich wyników, nic nie zamroziło. Po prostu jest trudniej. Należy zmienić strategie pozycjonowania. Trzeba też szukać lepszych nie zaspamowanych miejscówek. Jest trudniej i drożej. Tyle.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

O jakimś tam zamrożeniu fraz, możemy jedynie mówić w branży finansowej, szybkie pożyczki etc. i to nie w Polsce.

No tu bym powiedział tak - skonczyły się "szybkie topy" robione "stroną z czapy" :D

Poza tym jest jak mówisz.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Dla tych panów dla których nic nie jest zamrożone mam w takim razie paredziesiat zleceń na wypozycjonowanie topowych fraz wiec jak macie faktycznie jaja choć avatary ich nie mają to zapraszam do wspłpracy bo nadarza się niebywałą okazja przyciecia niezłej kasy skoro wam sie wszysko pnie

wiec czekam na PW od SzlafRock i spółka no chyba że tak inne avatary lubicie być piane

Jak ktoś chce pogadać rzeczowo to odsyłam na FB tam nie ma awatarów jest rzetelna dyskusja i jakoś ludzie z branży mówią jak jest a nie bujają w obłokach :)

Marketing internetowy dla firm

wiec jak macie faktycznie jaja

ja już jestem w tym wieku, że takie teksty nie robią na mnie wrażenia. ;)

tak inne avatary

Pracuję w cieniu, nie mam parcia na szkło.

i jakoś ludzie z branży mówią jak jest

Max kolonko tez mówi jak jest, ja w to nie wierzę.

Wierzę natomiast w siebie i swoje doświadczenie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak ktoś chce pogadać rzeczowo to odsyłam na FB tam nie ma awatarów jest rzetelna dyskusja i jakoś ludzie z branży mówią jak jest a nie bujają w obłokach :)

Nie jesteśmy na fejsbuczku, to tutaj się promujesz do zarzygania. Dziwisz się, że nie wszystkim to pasuje?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

i zarobienie dużej kasy

Ja już mam dużą kasę.

Dodane.

Xann, z całym szacunkiem.

co Ty mówisz o dużej kasie, robieniu trudnych fraz, jak ty zwykłej szeptanki nie potrafisz zrobić.

Twoja szeptanka jest wykrywalna na kilometr. Jest tak subtelna jakbyś siekiera rąbał drewno.

tyle mojego w temacie.

...

Wierzę natomiast w siebie i swoje doświadczenie.

Super ciesze się to jak będzie chcesz te paręnaście zleceń na wyście w topy i zarobienie dużej kasy czy to takie pieprzenie o szopenie w cieniu ?

Xann ja wezmę jak wszystkie chwyty dozwolone:]

Szlaf ma za dużo kasy :faja: Blake ma same topy :peace: Daj komuś innemu dorobić do Porsche;)

....

Ja już mam dużą kasę.

Gratuluje że wszystko ci idzie do góry i że jesteś tak zarobiony że nie chcesz kolejnych grubych zleceń :)

ps. a ja w domu tam słonia w karawce

...

co Ty mówisz o dużej kasie, robieniu trudnych fraz, jak ty zwykłej szeptanki nie potrafisz zrobić.

...

Dlaczego wiec boisz sie mnie sprawdzić? wystarczy zgłosić sie po zlecenia one czekają? W koncu ci wszystko tylko rośnie wiec w czym problem ?

Marketing internetowy dla firm

w czym problem ?

Jemu rośnie, ale tylko w teorii.

wystarczy zgłosić sie po zlecenia one czekają?

No nie mów, taki spec jesteś i zatrudniasz tylu specjalistów, jesteś w top10 jako najbogatszy krezus w branży a nie potrafisz zrobić fraz dla polskiego klienta? Przecież masz tylu znajomych fachowców (w końcu wiesz z kim się trzymać) razem z szefem wszystkich szefów, niejakim panem Stopką. To dla nich też za trudne frazy są? Im też coś się "przymroziło"?

Mogę dać Ci tylko jedną radę (bezpłatną). Zamiast mękolić jak to źle i że klienci uciekają, marnować czas na twarzoksiążce lepiej weź się za testy, testy i jeszcze raz testy. Chyba, że nie masz pomysłu jak je zrobić, ale to najwyżej specjalistów się podpytaj.

Acha i nie linkuj e-weblinkiem - w chwili obecnej nadaje się tylko do depozycjonowania, a Tobie chodzi o pozycjonowanie.

Acha i jeszcze jedno - ten baner co masz w stopce pasowałoby zdjąć, bo trochę jedno wyklucza drugie. Chcesz szkolić innych w czymś o czym sam nie masz pojęcia? Czy to przypadkiem nie jawne oszustwo?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności