Skocz do zawartości

Google zamroziło wyniki

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@Blake nie chodzi mi darmowe rady bo takich w Google jest całą masa i nie od avatarów chodzi mi o to czy podejmiesz zlecenie czy tylko teoretyzujesz nic wiecej ? Co by było gdy babka miałą wąsy to sam wiesz sprawa jest prosta albo bierzesz zlecenia albo grasz kozaka co dużo gada

...

Acha i nie linkuj e-weblinkiem - w chwili obecnej nadaje się tylko do depozycjonowania, a Tobie chodzi o pozycjonowanie.

...

to po co mi za niego płacisz jak nie działa nie rozumiem ?

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

albo grasz kozaka co dużo gada

Hmm to który z nas gra tutaj kozaka raczej ocenią czytający.

Bo nadaje się do tego co napisałem. Depozycjonowanie jest też jedną z form pozycjonowania.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie zapomnij dodać ile...

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Czyli rozumiem ze żadne z Panów którym cały czas rośnie nie chce zarobić na zleceniach, co za czasy :)

ps. @blake super ze to odkryłeś jakie ma zastosowania eweb choć ja to wiem od ładnych paru lat ale zawsze lepiej późno niż wcale

żadne z Panów którym cały czas rośnie nie chce zarobić na zleceniach

tu nie chodzi o chęć zarobienia, ale chodzi o niechęć do pokazania Tobie jak się to robi..bo przecież nie wierze że jakby ktoś zrobił te frazy to nie zacząłbyś węszyć jak to jest zrobione. (a kto ma pewnośc że jakaś domena pod zlecenie nie jest Twoja i nie wyciągniesz sobie wszystkich linków z GWT?)

sytuacja analogiczna do tematu "erotomani gawedziarze" koleś wysłał do połowy forum (największych "fahofców") frazy i teraz oczekuje że ktoś ogarnięty to weźmie w łapy i zrobi pokaz (miejscówek, rozwiązań itp) wszystkim lemingom co tylko potrafią małpować.

sytuacja analogiczna do tematu "erotomani gawedziarze" koleś wysłał do połowy forum (największych "fahofców") frazy i teraz oczekuje że ktoś ogarnięty to weźmie w łapy i zrobi pokaz (miejscówek, rozwiązań itp) wszystkim lemingom co tylko potrafią małpować.

Totalnie się z tym zgadzam, PLUS ! :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

...

tu nie chodzi o chęć zarobienia, ale chodzi o niechęć do pokazania Tobie jak się to robi..bo przecież nie wierze że jakby ktoś zrobił te frazy to nie zacząłbyś węszyć jak to jest zrobione. .....

No to mnie rozszyforwałeś, pewnie zamiast przeanalizować topowe frazy opony czy inne bede patrzył jak Ty to robisz ale mnie trzasnołeś brawo :)

@up to już dalszy element marketingu i pranai mózgu tu jest pierwszy :) tak dla niepoznaki ;P

wszystko zamrożone nic nie idzie . Nie moge pozycjonować. Ja też mam to samo .

wszystko w dół albo lekkie +-

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Czyli rozumiem ze żadne z Panów którym cały czas rośnie nie chce zarobić na zleceniach, co za czasy :)

Dla jednych domen rośnie, dla innych spada (i to niestety nie o kilka pozycji ;) ) - piszesz o zamrożeniu wyników od pandy co nie jest prawdą. Niektóre strony stoją w miejscu od pewnego czasu ale to pojedyncze przypadki.

Podjąłbym się zlecenia tylko po to aby pokazać, że się mylisz ale pomijając kwestie o których pisał gyverr wyżej, mam w umowie zakaz pracy dla konkurencji

A wypasioną focie do awatara strzele sobie w wolnej chwili w weekend ;)

Zapraszam na FB

To znacZy, że z goowno-plusa już uciekliście? Dlaczego?

Nie mam odpowiedniego zdjęcia, muszę iść do fotografa. Walnę sobie pozę podobną do Twojej.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up idz do Beer'a ;) Tylko nie gódź się na fotę a'la Dominik :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności