Skocz do zawartości

Filtr Algorytmiczny, proszę o pomoc.

sanas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

bardzo proszę o pomoc i ewentualne sugestie co dalej powinienem robić. Strona to charadesworld.com

Strona od utworzenia (grudzień 2013) do niedawna siedziała w top10 na frazy, które generowały ruch. Na początku swojego żywota strona niestety została dopalona rotacyjnymi SWL, które jakiś czas temu (kilka miesięcy) zostały zdjęte (ale wciąż pojawiają się w linkach GWT). Kilkanaście dni temu na frazy charades ideas i charades words poleciały o 200 pozycji ale główna fraza - charades była ciągle w top10 i generowała przyzwoity ruch. Dzisiaj spadła o 300 pozycji.

W GWT brak informacji o ręcznych działaniach. Strona, raczej dobrze zoptymalizowana, bez zbędnych śmieci, linkowania itd. Jest oczywiście Adsense.

Tak jak pisałem rotacyjne SWLe zostały odłączone kilka miesięcy temu.

Czy G zobaczy w końcu te zmiany? Jest jakaś szansa na powrót?

Codziennie rano korzystam z przeprawy promowej w Świnoujściu, a wieczorami gram w kalambury.

U mnie dwie strony miały filtr algorytmiczny i nic z nimi nie robiłem.... Po 3 miesiącach obie dostały filtr ręczny... tego samego dnia... Z linkami nic nie robiłem... wiem, że nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale może sugerować, że brak działań raczej nie poprawi sytuacji... tak więc pozostaje Ci chyba czekać...

Teksty z zakresu budownictwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności