Skocz do zawartości

Podstawy audyt seo - wzór

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann: jak chcesz żeby infrografika nabrała efektu kuli śnieżnej, to dodaj informację czym są "przujazne ulr" ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

gmod: po prostu mają być :) najczesciej daje się je NOFOLLOW aby ich nie pozycjonowac ale wksazywać, że istnieją ... no i w druga stronę: skoro mamy social media powiążmy to ze strona aby ulubiony trustrank wzrósł ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred, ja myślę, że @gmod doskonale wie "o co kaman" w infografice ale zwrócił uwagę jak może być postrzegana przez początkujących, do których zdecydowanie jest skierowana - to takie podstawy podstaw. mówiąc krótko: jest nieczytelna i niejasna.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A tak jako , że ja jestem początkujący to macie jakieś softy przydatne do analiz stron ? Ja używam visual seo studio i web site auditora . Coś dobrego dla site +1.000.000.000 ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nikt nie zmusza do dodawania kanałów social media :) Ja bym jednak je dodawał jeszcze z innych powodów (prócz Trust Rank) i nie dawał nofollow, a mianowicie aby chociaż zabezpieczyć serpy na swój brand ;) Po co tam oglądać jakieś niepożądane rzeczy jak można mieć swoje kanały SM budujące wiarygodność.

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Miszczostwo Xanna nie zna granic :D Jak widać szkolenia z infografik zaczynają przynosić pierwsze rezultaty. Nic tylko czekać na infografikę czym jest anchor albo h1. Tylko po co te infografiki, jak już od googla trzeba odchodzić, bo wszystko pomrożone?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Brak H1 i H2 jest błędem (wnioskuje z grafiki i materiału do którego podał link Beer)? lol, to jest nieaktualne od paru lat jeżeli chodzi o optymalizację

Edit: ok... dokument jest z 2008 r....

Xann bardziej się popisał swoimi mozliwościami niż Beer

obawiam się, że wspomniana słitfocia to autoportret.. zapewne ciężko robi się autoportret z różą w (_|_) więc to już wyższy level, którego nie powinno porównywać się do infografik :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

obawiam się, że wspomniana słitfocia to autoportret..

nie wydaje mnie się a sprawdzać "dokładnie" nie zamierzam :P

Co do infografiki najbardziej przemawia do mnie "niech cię Bóg broni" - co prawda chyba z błędem ale i tak to tak jak by babcia do mnie mówiła/pisała :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności