Skocz do zawartości

Jaki wybrać system płatności internetowych do sklepu?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

@Siciliano, kuleżanka karolina wpadła tutaj zmieniać tę opinię :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Temat był już wałkowany w tym wątku - wystarczy dobrze przeczytać.

Kilku moich klientów ma system płatności na PayU w swoich e-sklepach i nie narzekają. Obsługują wszystkie najpopularniejsze banki w PL.

Prowizje są stosunkowo niskie, mają dobre wsparcie techniczne - czego chcieć więcej. Dwóch klientów mają też od nich system ratalny i też nie narzekają.

Ja polecam :

https://tpay.com/< o ile się nic nie zmieniło aktywacja od razy

https://www.payu.pl/< o ile się nic nie zmieniło dosyć upierdliwa biurokracja

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

W sumie ciężko zdecydować- DotPay oferuje sporo form płatności, Transferuj.pl ma szybkie przelewy, ale pobiera prowizje oraz opłaty aktywacyjne, a o HomePay

i Przelewy24 nawet nie słyszałam. Skłaniam się więc najbardziej do PayU ma różne formy płatności, a jeżeli chodzi o dostęp do środków, to sprzedawca wybiera pieniądze w dogodnym momencie, nie ma narzuconych ograniczeń. Kontrola odbywa się poprzez panel administracyjny sklepu.

Tydzień temu robiłem porównanie dotpay, przelewy24 oraz PayU. DLa nas zdecydowanie wygrało przelewy24. Oczywiście należy patrzeć pod własne potrzeby, czy jest integracja ze sklepem a jak nie ma to czy jest wsparcie, jakie są prowizje, obsługiwane technologie.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

• 1 miesiąc temu...

Szczerze wam powiem, że ja przez długi czas borykałem się z problemem wyboru odpowiedniej firmy dla mojego sklepu internetowego i żadna z podanych powyżej opcji mi nie odpowiadała do końca. Analizowałem pod kątem szerokości ofert, czy portal jest user friendly i oczywiście ceny. I dopiero po trochę czasochlonnym poszukiwaniu znalazłem wreszcie płatności internetowe i powiem z czystym sumieniem, ze był to świetny wybór, polecam.

@MargTomProf szczerze Ci powiem, że bana masz pewnego ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jaka profesjonalna szeptanka, gratuluję.
Bylo trzeba zostawić i antyszepty dodać  :faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności