Skocz do zawartości

Katalogi platne czy darmowe

jedoos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przewertowalem troche forum i wiem ze trzeba zaczac od katalogowania strony

przewertuj jeszcze raz

ps.

Lista katalogów od skryptyweb jest g_no warta . Może to i są darmowe katalogi ale dodawanie do nich wpisów jest bardzo ryzykowne. Katalog który ma stronę główną w cache sprzed 6 dni a ostatni wpis z 23 jest jeszcze nie zaindeksowany to lekka przesada. Polecam zmienić źródło wiedzy bo jeśli skryptyweb piszą "Dzięki tym katalogom znacznie podniesiesz swoją pozycje w Google." to nie mają podstawowej wiedzy o pozycjonowaniu.

ps2. mam małą prośbę do moderatorów o nie usuwanie wątku- może będzie przestrogą dla innych

ps3 promofirma.ucoz.pl - pierwszy sprawdzony i trafiony

edyta - w razie czego żeby nie było że skryptyweb wziąłem sobie z głowy

Co sadzicie o tej liscie:

skryptyweb.pl/narzedzia-seo/155-lista-darmowych-katalogow-seo-2014.html

przewertowalem troche forum i wiem ze trzeba zaczac od katalogowania strony.

A możesz dać linka skąd masz taką wiedzę?

Bo nie od tego trzeba zaczynać.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

chociazby z poradnik.seo.pl zle sie wyrazilem na poczatek trzeba zoptymalizowac bloga.Ja posiadam dwa blogi na wordpress i uzywam wtyczki by yoast.Trzeba zaczac od tego a pozniej katalogowanie tylko pytam sie czy ta lista jest cos warta i prosze mnie nie linczowac za to.

chociazby z poradnik.seo.pl

nie ma czegoś takiego albo podałeś zły adres.

Trzeba zaczac od tego a pozniej katalogowanie tylko pytam sie czy ta lista jest cos warta

Jak ktoś pisze że pozycjonowanie to katalogowanie to ... na allegro kupisz multikod za 4.99 i będziesz miał wpisy w takich samych katalogach. Polecam forum dla początkujących a nie poradnik.seo.pl bo zapychają Ci głowę bzdurami - chyba że przekazują wiedzę sprzed kilku lat ;)

przepraszam chodzilo o poradnik-seo.pl/ oraz strona presmat.pl/zobacz-jak-pozycjonowac-strony-i-zajmowac-pierwsze-miejsca-w-google/. A w takim razie prosze o jakies porady.Moze przyblize tematyke strony.Strona jest o hackach do gier na facebooka.Jak pozycjonowac taka strone.Czy katalogi seo sa do kitu.A w takim razie co robic.Slyszalem tez o wszelakich programach typu adder albo gsa search engine ranker ale to juz w ogole bez komentarza.Jestem kompletnym amataorem a to forum jest do pomocy.Wiec prosze o jakies porady.

przy programach typu adder problem to baza, w 99% to na maxa zaspamowane, w większości zgłoszone do DT miejscówki, przyniosą więcej szkody niż zysku. Katalogi są tak popularne dla osób początkujących, bo SĄ, i ŁATWO tam dodać linka i tak naprawdę wszyscy od tego zaczynają. I to właściwie wszystkie ich zalety.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/9512-katalog-katalogow/

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/167049-test-wyszukanej-listy-cezzego/

Przeczytaj także

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/24388-pozycjonowanie-jest-prawie-dla-kazdego/

trochę nieaktualne ale jest sporo prawd objawionych.

Osobiście uważam że można dodać do kilkudziesięciu katalogów, a później warto szukać innych źródeł lików.

Ja jestem zdania, że lepiej dać te parę złotych za multikod do dobrych katalogów niżeli tracić czas na darmowe, ponieważ z nimi to jest różnie...

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

są też dobre polskie katalogi, ale nie dodasz ich przez dodawarkę (możesz dodać zennoposterem, ale i tak usunie mod) oraz musisz mieć stronę zgodną z tematyką katalogu.

W stopce masz przykładowe moje bazy firm o podanych branżach.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 2 tygodnie później...

najlepiej nie czytać tego forum, bo PIO też bana dostanie :D

aż brzuch boli ze śmiechu :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czy może się mylę?

Może się mylisz ... kto to wie co teraz w krzemie piszczy :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności