Skocz do zawartości

Katalogi platne czy darmowe

jedoos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jestem ciekaw tak na prawdę czy w dzisiejszym pozycjonowaniu linki mają w ogóle jakieś znaczenie. Bo wydaje mi się, że marginalne.

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Ja bym sprawę czy katalog jest darmowy czy płatny brał głównie pod kątem oczekiwania na moderację i tyle. Jak ktoś bierze kasę to można próbować pisać i poganiać ewentualne jak zbyt długo się z moderacją ociąga, jeżeli wpis mamy za darmo to nie wypada i trzeba czekać na akceptację niekiedy w nieskończoność. Więcej zalet płatnych nad darmowymi nie widzę, jakość może być różna w jednych i drugich.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

W końcu Panowie do rzeczy prawicie :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Nie ważne czy płatny czy darmowy. Ważne jak o katalog dba właściciel. Jak dba, to nawet darmowy będzie dobry.

Nie ma się jednak co oszukiwać. Teraz prawie nikt o nie nie dba, bez względu na rodzaj katalogu.

Czesio, w takim razie dlaczego sam prowadzisz katalog stron? :D Jeśli sami admini katalogów mają takie podejście, to nie dziwota, że prawie wszystkie są nic nie warte :P

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Mój katalog nie jest tragedią :D Ale uwierz,że nad naprawdę dobrym katalogiem trzeba się strasznie napracować i sporo zainwestować.

A nie bardzo widać żeby ktoś to robił.

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

W oczach G zyskujesz jak wykupujesz adwordsy :)

Katalogi to jedno z wielu źródeł linków, a ze względu na swoja specyfikę ,kilka/kilkanaście/...tys BL wychodzących, nie najlepsze. G ma katalogi na cenzurowanych, dlatego nie przesadzałbym z tą wiarą w wielki + u wujka G za linki z katalogów.

Powiedzmy wprost - katalogi to tylko jeden z elementów naszej układanki, jak to napisał Kolega Obywatel Arkaszka. O upadku katalogów to ja już słyszałem dawno temu, a mimo wszystko wciąż mają się dobrze. Dopóki ktoś katalogu nie podpier**li to jest dobrze.

Co do rozważań, czy katalogi płatne czy darmowe, to odpowiedź może być tylko jedna: nie można odpowiedzieć jednoznacznie.

Czasem darmowy katalog potrafi być bardziej wartościowy niż taki, do którego dodanie wpisu będzie kosztowało nas 73,25 PLN. Czasem bywa na odwrót. Tak jak w życiu, katalog katalogowi równy nie jest, nawet jeżeli bazują na tym samym skrypcie.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności